Végül is mondhatjuk azt, hogy Hitler védte a magyarokat?
Sok mindennel szidják Hitlert de szerintem azt el kell ismerni, hogy sokat tett a magyarokért és szeretett minket.
Nézzük a tényeket:
A németet a második világháborúban lerohanták Jugoszláviát. A horvátokkal szövetséget kötöttek, a szerbeket elnyomták és visszakerült egy rész Magyarországhoz.
A szerbek sok bűnt követtek el a magyarság ellen.
Csehszlovákiát szintén lerohanta és feldarabolta Hitler és kaptunk vissza területet.
Románia pedig noha szövetségese volt, de csak kihasználta őket és tőlük visszakaptuk Észak-erdélyt.
Románia, Csehszlovákia, Jugoszlávia alkották a kisantantot ami Magyarország ellen jött létre és 1938-ban szűnt meg.
Mi lett volna velünk ha nincs Hitler?
Ráadásul amikor Horthy hozzá látogatott akkor rendesen szidták a románokat, szlovákokat, szerbeket.
Hitler pedig nagyon kedvelte Horthyt.
Szóval szerintem Hitlerre akármit is mondanak azt észre lehet venni, hogy sokakkal ellentétben ő kedvelte a magyarokat és soket tett értünk.
Ti mit gondoltok erről?

Én nem kérek olyan védelmet, ahol megszállják az országot és meggyilkolnak többszázezer magyart.
de nyilván más fogalmaink vannak arról, hogy mi számít védelemnek.

@12
te megis mi a jofenerol beszelsz?
magyarokat itt nemgyilkoltak,hacsak nem a 400k KIA vesztesegre gondolsz,az a rengeteg magyar ferfi akik az orosz fronton odavesztek.de olvastam olyat is ahol "csak" 350k KIA...plusz 50-60k civil.mivel kaptak a szonyegbombazast rendesen az itteni varosok...szal ez igy eleg absztrakt.

'Hitler az emberiseget vedte.objektivabban nezd. :-)'
A nap vicce :D

"te megis mi a jofenerol beszelsz?"
Arról a többszázezer magyarról, akiket politikai/etnikai/vallási/egyéb okokra hivatkozva mészároltak le koncentrációs táborokban.

Igen, annyira védte Hitler a magyarokat, hogy nyíltan golyófogónak tekintette a magyar népet. Felejtsd el, hogy szeretetből adta vissza azokat a területeket. Azért adta, mivel így állt a szerződésben, hogy csak azokért a területekért cserébe állunk az ő oldalára.
Hitler nem kedvelte a magyarokat, nem tudom te ezt hol olvastad. Elég rossz véleménnyel volt rólunk, főleg a vezetőinkről.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!