Ki várja Orbán október 23. -i beszédét, amit a Terror Háza előtt fog tartani, és szerintetek méltó megemlékezés lesz a forradalomról, vagy újabb migránsozás, sorosozás lesz a fő téma?
Hogy kiszámolja???
Hát ti!
Dehogy mi közötök hozzá!?
55/0s.
Szerinted miről kellett volna az ünnepi beszédnek szólnia?
Ha máe abban olyan biztos vagy, hogy miről nem, csak azért kérdem. És tényleg érdekel.
"Hogy kiszámolja???
Hát ti!
Dehogy mi közötök hozzá!?"
Ó, csak annyi, hogy a mi pénzünk volt. Semmi egyéb...
"55/0s.
Szerinted miről kellett volna az ünnepi beszédnek szólnia?
Ha máe abban olyan biztos vagy, hogy miről nem, csak azért kérdem. És tényleg érdekel."
Hm...ebben ott rejlik egy lepontozás lehetősége...legalábbis elszólásnak érzem ezt az 55/0-t :)
Nos, szerinted miről kellene szólnia egy megemlékezésnek? A mai belpolitikáról? Netán orbán rémálmairól?
Remélem, megkaptad a választ.
Nem kaptam meg a választ. Nem a mai belpolitikáról szólt.
Egyáltalán hallottad, nézted?
Igen, néztem és hallottam is sajnos.
Hm....tehát azért, mert 56 és a migráció közé vont egy nyakatekerten ostoba párhuzamot, akkor már minden oké, el van adva ünnepi beszédnek. Hát bocs, de ez nálam mint érv, nem áll meg...
Ó, csak annyi, hogy a mi pénzünk volt. Semmi egyéb...
Milyen mi pénzünk ? Vagy nem akarsz adót fizetni?
Ha más lenne ott annak is kellene adót fizetni csak másnak lehet többet
Az a mi pénzünk ami a mi zsebünkben van, nem kell túrkálni Orbán zsebében, ott van bőven ezt mindenki tudja nem kell irigykedni.
14.59
Nem a migrációval kapcsolatban volt a párhuzam, hanem az önrendelkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!