Vona Gábor miért nem volt jelen mikor megszavazta a parlament a kettős állampolgárságot? Tényleg elnézte az órát vagy csak elárulta a szavazóit? Vagy csak ferdít a média?
"Amúgy nem azt mondtam, hogy Vona rossz meg gonosz...de egy ilyen időpontot akárki akármit mond nem szabadott volna elfelejtsen....."
emberből van ő is
üléseznek tanácskoznak rengeteg munkájuk van
és pont most becsúszott egy ilyen szerencséken helyzet
de igennel szavazott volna
szerintem itt le is lehetne zárni
ez olyan, hogy ha "ükapám nem halt volna meg még mindig élne"...:-S
vannak dolgok amiket kötelessége megtenni, amiket nem felejthet el egy ember...különösen egy ilyen presztízsnek örvendő vezető politikus...pont azért...
mindegy le lehet zárni szerintem is...csak eléggé nagy botlás volt:-S
Elkésett. Kész.
Unalmas kérdés. Mit akarsz, kérdező? Földbe döngölni Vonát? Késésért?
Most volt a híradóban: Mesterházy Ernőt újabb bűncselekménnyel vádolják: haver takarítókkal takaríttatta a buszokat meg a bkv székházat, ezzel többszáz milliós kárt tett a bkv-nak.
Ez zavarjon téged te f... , ne egy késés.
mert ebben a témában szinte a jobbik volt az egyik leghangosabb h igen is kell a kettős állampolgárság...
az meg h gyurcsány nemmel szavazott ahhoz mit szólok? egyetértek vele...nem vagoyk mszps az előző 8 év eléggé szar volt... de ennek ellenére egyet értek azzal hogy fölösleges dolog illetve nem most és nem biztos h igy lenne rá szükség....
és ne mondjátok hogy egy interjúra emlékszik vona de egy országgyülési szavazásra amiér régóta küzdött meg elfeledkezik...elég ciki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!