Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor miért nem volt...

Vona Gábor miért nem volt jelen mikor megszavazta a parlament a kettős állampolgárságot? Tényleg elnézte az órát vagy csak elárulta a szavazóit? Vagy csak ferdít a média?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 17:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem azt mondtam, hogy Vona rossz meg gonosz...de egy ilyen időpontot akárki akármit mond nem szabadott volna elfelejtsen....."

emberből van ő is

üléseznek tanácskoznak rengeteg munkájuk van

és pont most becsúszott egy ilyen szerencséken helyzet

de igennel szavazott volna

szerintem itt le is lehetne zárni

2010. máj. 28. 19:06
 22/29 anonim ***** válasza:

ez olyan, hogy ha "ükapám nem halt volna meg még mindig élne"...:-S

vannak dolgok amiket kötelessége megtenni, amiket nem felejthet el egy ember...különösen egy ilyen presztízsnek örvendő vezető politikus...pont azért...

mindegy le lehet zárni szerintem is...csak eléggé nagy botlás volt:-S

2010. máj. 28. 19:13
 23/29 anonim ***** válasza:

Elkésett. Kész.

Unalmas kérdés. Mit akarsz, kérdező? Földbe döngölni Vonát? Késésért?

Most volt a híradóban: Mesterházy Ernőt újabb bűncselekménnyel vádolják: haver takarítókkal takaríttatta a buszokat meg a bkv székházat, ezzel többszáz milliós kárt tett a bkv-nak.

Ez zavarjon téged te f... , ne egy késés.

2010. máj. 28. 19:38
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak ő nem volt ott, a többi hiányzót miért nem szapuljátok? Az miért nem probléma ha valaki szándékosan nem nyomta meg a gombot?
2010. máj. 28. 19:54
 25/29 bumbi02 ***** válasza:
44%

mert ebben a témában szinte a jobbik volt az egyik leghangosabb h igen is kell a kettős állampolgárság...

az meg h gyurcsány nemmel szavazott ahhoz mit szólok? egyetértek vele...nem vagoyk mszps az előző 8 év eléggé szar volt... de ennek ellenére egyet értek azzal hogy fölösleges dolog illetve nem most és nem biztos h igy lenne rá szükség....

és ne mondjátok hogy egy interjúra emlékszik vona de egy országgyülési szavazásra amiér régóta küzdött meg elfeledkezik...elég ciki..

2010. máj. 28. 20:30
 26/29 anonim ***** válasza:
68%
Elárulta a szavazóit aztmondja :D:D:D ekkora idiótát
2010. máj. 28. 23:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem árulta el a szavazóit. Legalább edződik Vona. :)
2010. máj. 28. 23:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az országnak sokkal nagyobb gondjai vannak, mint hogy Vona milyen mellényt viselt a parlamentbe, meg hogy ott volt e a szavazáson.Nem az ő szavazatán múlott, tudjuk, hogy ő is igennel szavazott volna PONT
2010. máj. 29. 10:25
 29/29 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék,ős Jobbikos vagyok csak azért kérdeztem mert ebbe bele is rokkanhat a párt, és csak szerettem volna a ti véleményeteket is erről. Egyébként szerintem tökre felesleges ez a " üljünk össze beszéljük meg mit hogyan" mert a fidesz kétharmados többségével bárki bárhogy szavazhatna, ha pl: mszp lmp Jobbik valamiben nemet mond a fidesz igent akkor az igen lesz többségben.Tehát majdnem hogy egypárt rendszer van. a többi párt meg csak dísz. javitsatok ki ha rosszúl látom a dolgokat.
2010. máj. 29. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!