A nők miért engedékenyebbek a menekültkérdésben?
A nők érzelmileg labilisabbak, kevésbé racionálisak,illetve kevésbé realisták, mint a férfiak.
Nem véletlen,hogy a legtöbb vezető férfi.
Képzeljünk el egy vállalatot, ami komoly leépítés előtt áll, ugyanis bevezették a robottechnológiát.A nők közül kevés lenne alkalmas a leépítés értesítőit odaadni a munkavállalóknak.A férfiak közül meg kevés az, aki nem lenne rá képes.
4. vagyok
Igen, jobb lenne ott megoldani, de nem tudják.
"Az első válaszoló szexista"
A tények is szexisták.
Miért van ,hogy a határőrök többsége férfi?
Azért, mert a nők közül csak kevés alkalmas erre, túl sok köztük a mimózalelkű.
A nők statisztikailag bizonyára jóval empatikusabbak, de azért ezt kevés érvnek tartom. Én extrém empatikus vagyok, állatokkal, növényekkel is olyan érzéseim vannak, hogy ihaj, de a hideg kilel a vezetők menekültekhez való hozzáállásától. Ha a nők rosszabbak, akkor tőlük pláne.
Nyilván nem minden menekült egyforma, de attól még igen aggasztónak látom a helyzetet. Lehet, hogy benne van, hogy a sajnálgatós nők, akikről szó van, érzelmileg kezelik a dolgot, nem racionálisan és az érzelem a menekültek felé van, mert azt már nem fogják fel, hogy a saját népükkel mi lesz, ha elözönlik Európát a kultúridegenek elemek és az ő sok-sok leszármazottjuk. A legremekebb nem idetartozóakból sem akarnék sokmilliót, mert az megváltoztatja a hazámat, no. Ha már érzelmes vagyok, akkor magammal s az itteniekkel érzek...
Amelyik nő sajnálgat s nem képes látni a helyzetet, nos, az jobb is, hogy nem vezető. Ha véletlenül az, akkor az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!