Egyet értetek az oktatási államtitkár azon kijelentésével, miszerint "Nincs diplomás munkanélküliség"?
2017. okt. 5. 19:15
1/17 anonim válasza:
ha szemantikázni akarsz akkor biztos találsz nem is egy diplomást aki munkanélküli DE ettől függetlenül azért bőven igaz, hogy elhanyagolható a munkanélküliség azok között akik tanultak is valamit, a bérezésük meg egyértelműen jobb.
2/17 anonim válasza:
Nincsen, mert a munkaügyi központ kiközvetíti közmunkára
3/17 anonim válasza:
nincs mert mennek a mekibe ha állast nem kapnak
4/17 zgyzgy válasza:
Valóban, mert feketén dolgoznak teljesen más munkakörben, ötször annyiért, mint amire a diplomájuk alapján számíthatnának.
5/17 anonim válasza:
Külföldöt még jól látom, hogy senki nem dobta be? :D Amúgy én csak ezért írtam, nem vagyok még otthon ilyen szinten a munka világában, hogy ezt meg tudjam állapítani. A cikket majd bocsi, de később megnézem.
6/17 anonim válasza:
*ja és én még tanuló vagyok, előző vagyok.
7/17 A kérdező kommentje:
"mert a munkaügyi központ kiközvetíti közmunkára"
Sajnos...
De a diplomáért cserébe ne közmunkára küldjék már utcát seperni, hanem a végzettségüknek megfelelő állást biztosítson nekik az állam!
2017. okt. 5. 20:57
8/17 anonim válasza:
Ebben igaza van, aki diplomás annak csak nagyon kis része lesz munkanélküli viszont akinek még a 8 osztálya sincs meg az elég gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy munkanélküli lesz. A számok azt mondják, hogy nincs diplomás munkanélküliség és ez nem csak Magyarországon van így, hanem az egész világon a tanult emberek könnyebben találnak munkát.
9/17 anonim válasza:
"mert a munkaügyi központ kiközvetíti közmunkára"
Oda való mind.
10/17 A kérdező kommentje:
"Oda való mind."
Mármint a DIPLOMÁSOK???
TE MEG VAGY KERGÜLVE???
Milyen gyógyszert szedtél, most őszintén???
2017. okt. 5. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!