Molnár F Árpád egy őrült zseni?
Figyelt kérdés
Jó, elsőre egy futóbolond, de ha jobban odafigyel rá az ember, akkor azért lehet látni, hogy nagyon durva témákról oszt, és az esetek többségében nem hülyeségeket. Csak furán adja elő magát. Vélemények?2017. okt. 4. 21:26
1/11 anonim válasza:
Ha a "zseni"-t kiveszed a kérdésből akkor stimmelni fog.
3/11 Koplárovics Béci válasza:
Őrültnek őrült, az biztos. Meg aki elhisz neki bármit is, az is.
4/11 anonim válasza:
Valaki linkelne miért érdekes ez az ember?
5/11 anonim válasza:
M F Á senkiházi . A fedőneveik nevetségesek , ő Éli az pedig ókori isten volt . Aztán ilyen duma legalább ő az utolsó 12 élő echelon tanúk egyike . ? Ugat rengeteget aztán amit zagyvál arra zéró bizonyítékot mutat .
6/11 A kérdező kommentje:
Orbánról, bankokról, egészségügyről szerintem nagyon lényegretörő meglátásai vannak. Eszelősen adja elő, de az egy dolog.
2017. okt. 4. 23:54
7/11 anonim válasza:
"Orbánról, bankokról, egészségügyről szerintem nagyon lényegretörő meglátásai vannak"
Ezekről a témákról az alvégi Mari néninek is vannak meglátásai, mégse akarja játszani a hülyét.
Megélhetési hülyegyerek.
8/11 A kérdező kommentje:
Én nem akarom védeni, mert valóban bolond, csak ugye arra próbálok kilyukadni, hogy ha ezen felülemelkedik az ember, és úgy hallgatja, hogy ignorálja a bomlottagyúságot, akkor azért van mondanivalója az arcnak.
2017. okt. 5. 00:41
9/11 anonim válasza:
Már bocsánat, kérdező, azért, mert valaki ellenzéki, nézzük el neki, hogy hülye? Ennyire nem rossz a helyzet, számtalan normális ember van az ellenzéki oldalon, akinek jók a meglátásai, nem kell a szellemi nyomorultakat zseninek beállítani.
10/11 anonim válasza:
Egy igazi skizofrén bolond vadember, ránézésre még veszélyesnek is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!