Ma nyerte meg a Fidesz a 2018-as választást?
Itt is leírom, szerintem ez egy pozitív dolog, hogy az MSZP végre szétesni látszik. Ha szerinted ő volt az, akire érdemes lett volna szavazni, akkor nem vagyunk egy véleményen. Botkával mint emberrel nincs különösebb bajom, de a mögötte lévő párt megkeseredett, már rég nem az ország élére való emberekből áll. Botka sem tudott csodát tenni, mint láthatjuk. Egyébként meg a "fizessenek a gazdagok" kampány nem is volt olyan zseniális, inkább demagóg.
Vannak komolyan vehető jelöltek, csak még a szavazók nem szokták meg, hogy (szerencsére) már nem kétpárt rendszer van. Nézz körül LMP, Momentum, akár PM vagy Együtt tájékán.
Sajnos, ma csak nehezebb lett a helyzet, nem a nyerés, hanem a kampány minősége miatt.
Az LMP-t nem szabad elfelejteni, a gurujukkal, van ott még a tarsolyban ezen kívül.
13. Mi az amiben a Jobbik jobb a Fidesznél?
=> Na ezt válaszold meg.
Azon kívül, hogy Vona lekö.pte és átverte a saját szavazóit, majd összebútorozott egy exfideszes bűnöző simicskával, akiről még régebben állította, hogy majd elszámoltatja, most pedig gyakorlatilag ő pénzeli és pártfogolja, irányítja a pártot. Mennyi idős vagy? 5? Mert kb. az írásaidból ez tűnik ki. Épp ezert, mivel egy ugyanolyan egyszemélyes és mostmár semmilyen pártot látok benne, mint Orbánéban (magyarul Fi.desz 2.0), én sem szavazok majd rá. Bár tudom ez téged elkeserít.... :D Elvagy tájolva, ha azt hiszed, hogy a Mszp szétesésével annyian fognak majd a Jobbikra szavazni. Akit eddig sem nyertek meg vagy bizonytalanok, mert hiteltelen neki az, amit Vona csinál, azok inkább otthon maradnak majd "barátom".2018-ban Vona pofiraesése várható, a lemondásával. Exjobbikos ismerőseim is ezt várják. meg is mondták, hogy vagy nem mennek választani vagy büntetésből a Fideszre, hogy a Vona lemondjon, ahogy ígérte. Kicsit nem ebben a világban élsz ember.Csak arra leszek baromira kíváncsi, hogy Vona hogyan fog hebegni-habogni a választások éjszakáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!