Az európai országokat miért nem vonják magyar irányítás alá?
Figyelt kérdés
Sokkal egységesebb Európa lenne teremthető, ha mind magyar uralom alá tartozna. Az európai egység megteremtéséért áldozatot kéne hozniuk a magyar nép irányába.2017. okt. 1. 23:29
11/23 anonim válasza:
Miért gondolod hogy ez az ország bármire is alkalmas lenne a saját segge kitörlésén kívűl?Milyen magyar birodalmi vezetőkre gondolsz?Kik lennének azok?
12/23 anonim válasza:
Mellesleg Te is egy úniót hoznál létre és nem tartom kizártnak azt sem, hogy a volt Harmadik Birodalom módszereit alkalmaznád.És mielőtt azt mondanád hogy libsi vagyok elmondom,hogy jobboldali beállítottságú vagyok
De a nácik takarodjanak
Előző voltam
13/23 anonim válasza:
A kérdező jól látja, Európa sorsa veszélyben van. A magyarok megmentik, akkor megkereszteljük Európát, amit úgy fogunk hívni Magyar Királyág.
El kell taposni a kígyó fejét, ahogy Jézus Úrunk tette.
14/23 anonim válasza:
Jó is lenne, Mészáros nem az ország hanem a világ leggazdagabb embere lenne és TGV járna Felcsútra.
15/23 A kérdező kommentje:
Nem járna, mert az összeurópai magyar nép elzavarná őket, vagy bebörtönözné.
2017. okt. 2. 10:39
16/23 anonim válasza:
17/23 anonim válasza:
16-os már beleélte magát :D
Amúgy visszatérve,ehhez hány csikor kell felszivni?
18/23 anonim válasza:
Semennyit, ehhez csak fel kell telepítened az Europa Universalis 4-et és szabad a pálya ;)
19/23 anonim válasza:
Valaki megint összetévesztette a pc-játékot a realitással.
20/23 A kérdező kommentje:
A magyar nép sosem téved.
2017. okt. 3. 03:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!