Miért nem áll ki Orbán Viktor vitázni senkivel? Illetve miért csak az állami médiumoknak hajlandó alaposabb interjút adni?
Mert nem tud vitázni, kész válaszai vannak. Amit beszél, azt a kommunikációs tanácsdója állítja össze. Mindig van nála egy paksaméta. Amikor volt parlamenti közvetítés az M1 ott is írkált, jegyzetelt.
Míg fleto mindig spontán választ ad, lehet látni gondolkodik, míg Viktor bemagolt válaszokat ad.
Nem lehet mindenki Socrates, akinek olyan volt az agya, mint a penge.
Mert egy vitában csak vesztenivalója lenne, nem éri meg. Ezen kívül jelenleg nincs egy olyan párt vagy szövetség, ami a várható szavazatszámokat tekintve méltó kihívója a Fidesznek.
Olyan ez, mint a profi box. Valaki hiába erősebb, gyorsabb, technikásabb, mint a bajnok, az nem fog vele kiállni ha nem áll érdekében és nincs rákényszerítve.
Miért csak kormánypártiak válaszaira vagy kiváncsi? Mert teljesen mindegy, abból a szempontból, hogy valaki szeret-e vitatkozni vagy sem.
Én azért nem szeretek vitatkozni, mert nem is tudok vitatkozni. Nekem nem fontos, hogy vitatkozzak, hogy nyerjek egy beszélgetésben, nekem az a fontos, hogy megtudjam a véleményét annak, akivel beszélgetek. Hogy megértsem a gondolkodását, hogy tudjam hogyan gondolkodik, és megérsük egymást.
Gondolkodó ember szerintem eleve kerüli a vitát, inkább megegyezésre törekszik.
Nem gondolnám azt sem, hogy a miniszterelnök feladata, munkaköri kötelessége lenne "vitázni" akárkivel. Akkor se, ha vannak országok, ahol ez szokás. Azok a miniszterelnökök biztos szeretnek csak úgy vitatkozni, akár a semmiről is. Vannak olyan emberek is.
hülyékkel ki áll le vitatkozni?
na ezért nem vitatkozik. A miniszterelnöknek fontosabb dolgai is vannak ennél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért nem áll le, mert megkérdeznék Tiborcot, az egészségügy tönkremenetelének okát, a rezsicsökkentést(az E-ON a gázt olcsóbban adná csökkentés nélkül), a mutyikra lenne rákérdezve, mészárosra, kisvasútra, stadionra, paks2-re, a titkosításokra, kivándorlásokra, a kerítésre avagy az akkor elutasított jobbikos ötletre, az elszegényedésre.
Mivel ezek tények, mégis mit mondhatna választás előtt? "Hazudtunk éjjel nappal, és becsaptunk, kiraboltunk benneteket 8 évig, de folytatnánk"? Inkább befogja, és abban bízik hátha folytatják...
"viszont sokakkal együtt tudom/látom, hogy nem tud fejből beszélni, rögtönözni, csak azt olvassa fel, amit mások megírnak neki,"
Nem ciki, hogy ez a szellemi fogyatékos szerzi meg a 2/3-ot már harmadszor, amikor az a sok szellemi világítótorony ott hever parlagon?
Ja, tudom... a nép az hígagyú birka...
Csak azt nem tudom, hogy mit csinál ebben az országban az a hatalmas intellektuális lerakat...
Biztos találnának maguknak méltóbb népet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!