Ti eljöttök majd a 01.29. -ei tüntetésre?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 22:29
3/11 anonim válasza:
Még nemtom majd attól függ mennyi pénzt igérnek a részvételért.
4/11 anonim válasza:
5000- et kínáltak annyiért nem megyek. Nálunk 6000 a napszám és itt van helybe
5/11 anonim válasza:
Max meglesem hol elsz, hogy lehetőleg ne kerüljek dugóba.
6/11 anonim válasza:
Én aznap dolgozom, nincs időm ilyen hülyeségekre csak remélem nem okoztok nekem fennakadást a közlekedésben
7/11 anonim válasza:
Január 29-én nem tüntetünk, mert hideg van.
8/11 anonim válasza:
Én rákerestem, hogy 2018. 01. 29. tüntetés, de nem adott ki semmit.
9/11 monen válasza:
Számíthatsz rám, ha több lesz a tüntető, mint a spicli, fizetett provokátor, civil ruhás rendőr, megrendezett jeleneteket kamerázó média prosti, elmebeteg szélsőséges. Már csak az a kérdés, hogy mi ellen tüntetünk?
1. Életmentő hajók ellen? (1790. január 29-én bocsájtották útra az első életmentőhajót)
2. Kansas állam ellen (1861.01.29-én vált az USA 34. tagállamává)
3. Đại Việt mongol megszállása ellen? (1258.01.29.)
4. A gázolaj meghajtású járművek és Carl Benz ellen? (1886.01.29-én szabadalmaztatta az első sikeresen működő gázolaj meghajtású autót Carl Benz)
10/11 librikus válasza:
Nincs még veszve Magyarország, ha a hülyegyerek maga sem tudja tüntessen-e vagy maradjon otthon. De mért vagy mi ellen is akarsz tüntetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!