A budakalászi vagy a pomázi önkormányzat szégyene?
A békásmegyeri dunapart végétől kb. a Lupa-tó magasságáig kulturált kerékpárút vezet.
Onnan viszont a Lupa-tótól az "EU-s" kerékpárút (!) kifogástalan szentendrei folytatásáig tartó nagyrészt aszfaltozott szakasz olyan kráteres, mintha a sztálingrádi csata arrafelé folyt volna le. Bringával nyomorult érzés ott szenvedni. Bőven járnak arra külföldiek is, nem a legjobb országimázs. Miért nem lehet ezt kb. 15 éve megcsinálni? Melyik önkormányzat érdemel ezért egy se..berúgást a legközelebbi választásokon?
:)
De tényleg... Meglep a hozzászólások alacsony száma. Rajtam kívül más nem zötykölődik arra? Én aránylag sűrű kerékpárforgalmat látok.
Nézzük mit lehet tenni?
A. Felújjítani. Ehhez vélhetőleg se pénzed, se kedved tehát
B. Van már technikám erre. A beton mellett majdnem végig van egy vékony sávnyi földút, a Duna felőli oldalon. Azon egész gyorsan végig lehet gurulni és nem ráz. Szóval menj ott.
Úgy érted, az összevissza töredezett aszfaltcsík melletti, időnként gödrös-mély pocsolyás sáv?
Azért kíváncsi vagyok, hogy egy normális kerékpárútakkal rendelkező külf. ország polgárában milyen vélemény alakul ki.
Egyszer együtt mentünk egy német pasassal és ő konkrétan röhögött.
Én a legutóbb már káromkodtam. (Jó 1 éve nem jártam arra és semmi változás.)
Magyarország-2017.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!