Miért nem lehet elfogadni azt, hogy a jobbiknak valóban sok dologban igaza van és valóban a gárda nem vasvillával öli a cigányokat és a zsidókat közben keresztet égetve mint ahogy a tvben mondják?
"hanem igenis kb emberjogi szervezetnek tartom"
Most már emberjogi szervezet is?Azt meg tudod mondani,hogy szerinted miért?Van köztük olyan,aki ért egyáltalán az emberi jogokhoz,vagy inkább a joghoz,mint tudományhoz?Már az is nevetséges,hogy rendrakósat játszanak,közben képzettség nulla,de ez...XD
"Más részt a gárdának már a létezése is lehet ,hogy elég 1-2 cigánynak a emgfélemlitésére ,hogy ne terrorizáljon valakit azért mert magyar most komolyan nem én találom ki láttam már saját szememmel de a jutubon is találsz belölle szép számmal"
Ilyen szép ellentmondásba rég keveredett valaki a GYK-N. Amúgy, az, hogy átvesznek egyes elemeket, mint ahogy írtam, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy azok az elemek jók. Mondjuk, nevesítve érdekelnének a dolgok, nem az általánosságok szintjén.
"Egyszerűen jogvédők, mert védik a magyarok jogait."
És ez miben nyílvánul meg?Mármint, hogy védik a magyarok jogait?De ne ilyen hüjeséget írj,hogy kimennek a falvakba és menetelnek vagy tüntetnek esetleg valami ellen kinyílvánítják a nemtetszésüket.Ez nem jogvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!