Hogy ha Orbán Viktor helyében lennél akkor fogadnál be migránsokat az országba?
Figyelt kérdés
Be engednéd őket és meg engednéd hogy le telepedjenek itt?2017. szept. 18. 16:56
1/10 anonim válasza:
Ha tudnád, mi az a 'migráns', nem kérdeznél ilyen csacskaságokat!
2/10 anonim válasza:
Jó pénzért igen én is, ahogy a Viktorék is csinálják.
4/10 anonim válasza:
Amúgy az első válaszolónak igaza van. Akiket ide be akarnak telepíteni, azok nem migránsok, hanem bevándorlók.
5/10 anonim válasza:
Persze. Egy részüket a család szőlőbirtokai mellé telepíteném kis kunyhókba, a többit a kőbányákhoz és dolgoztatnám őket látástól vakulásig.
6/10 anonim válasza:
Migránsokat igen, képzett szakembereket természetesen. Illegális bevándorlókat, szociális segély vámpírokat, analfabétákat stb. természetesen nem
7/10 anonim válasza:
Csak jó pénzért ha vesz a haveroktól letelepedési kötvényt...upsz...
8/10 anonim válasza:
Ha dolgozna helyettem akkor igen. Egyébként pedig soha.
9/10 anonim válasza:
Orbán helyében igen.
A kérdés inkább az, hogy Orbán átengedné-e a "befogadás" jogát Brüsszelnek.
Ez a lényeg, és a ballib ezt próbálja mindig kikerülni.
Semmi gond nincs akárhány bárki befogadásával, ha azt az országon belül döntik el, és fenntartják a kiutasítás jogát.
Ha pénzt vagy szakértelmet hoznak annál jobb.
De mi, magyarok döntünk róla, és nem más !
A lényeg, hogy ki dönt a befogadásról, hogy ki és hány jöjjön.
A NATO szerint 2020-ig 60 millió migráns indul meg Afrikából...
Brüsszelben erre gyúrnak a felső határ nélküli kvótarendszer bevezetésével.
Orbán helyébe átengednéd a döntést Brüsszelnek, tudva, hogy a legtöbb nyugati ország már MEGTELT?
10/10 anonim válasza:
Nem lennék helyébe. Nem vagyok a helyébe. Szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!