Én nem értem, Gulyás Márton megvádolták, hogy izé, és pert nyert, mert ez magánügy, de ha jól értem nem tagadta a dolgot?
Nem akarta belekeverni, hogy homoszekszuális-e? Mivel az újságban lehozták a profilképét vagy valamit egy ilyen oldalról, elég nyilvánvaló. Ha az újság ezen képe hazugság, akkor nyilván az is szerepelt volna a vádak között, nem? Állítanak rólad valamit, és te csak azért perelsz mert a téma szerinted nem jogszerű, és azért nem mert hazugság, pedig tényleg hazugság, és meghamisították a képedet? Az ráadásul még hamisítás és visszaélés is.
És igen, arra vagyok kíváncsi, hogy homoszekszuális-e, de nem a nemi identitása végett, az nem érdekelne önmagában, az magányügy, csakhogy a szavahihetőségét befolyásolja, mert mint említettem készített egy olyan videóanyagot, amiben megjátszotta, hogy ő ezt a szubkultúrát nem is ismeri.
Az,hogy nem tagadja valaki nem jelenti azt,hogy egy újságírónak joga van ezzel érvelni ellene.
Tudod ez kb olyan,mintha egy nő felszólalna a parlamentben,és leteremtik,hogy " a nőknek a konyhában van a helyük".
Tipikusan bele akarta keverni a cikk írója azt,hogy ő meleg,hogy aki még eddig nem tudta az is tudja.
Már pedig attól,hogy valaki közszereplő,attól még neki is joga van azt eldönteni,hogy ezt megosztja-e vagy sem.
Ja,és mint politikai közszereplő,ha meleg,simán érhetik atrocitások emiatt.
Nem véletlen,hogy sok sportoló csak akkor coming outol,amikor már visszavonul,nem hiányzik senkinek egy plusz stressz.
Igazabol o politikus vagy az szeretne lenni vagy hasonlo.
Innentol nem irrelevans a nemi identitasa?
Akkor elmondom újra. A cikk úgy fogalmazott hogy a tárgyalása után erre az oldalra rohant. Tehát burkoltan homizták le. Ő pedig a saját fegyverüket sütötte el ellenük azt tagadta le amit a cikk ír. Az nem az ő oldala volt. Burkoltan tagadta le a cikk üzenetét, hogy ő homoszexuális, tartva ezzel, hogy egyébként jogában lenne annak lenni. És így született meg az ítélet. Szar ügy.
Egyénként csak csípőből:
Arcképpel való visszaélés, sértegetés , ragalmazás , lejáratás. Van miről beszélni az origo körül hiába terelik egyesek arra a témát, hogy Gulyás milyen nemi identitású.
És ha már valaki kérdezte: amiket felsoroltak személyiség jogi sérelmek igen. Büntetőjog.
Az volt a Vona esetében is.
"Az,hogy nem tagadja valaki nem jelenti azt,hogy egy újságírónak joga van ezzel érvelni ellene."
ezt nem vitattam. Miért írtad ezt? Én a Gulyás viselkedését nem értem, akkor, ha nem homo. Az újságíró viselkedéséről nem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!