Szerintetek mi történne ha a napokban elhunyna Soros
György?
Figyelt kérdés
Néztem az előbb az mtv.hu-n az M1-et és mutatták Sorost, de nekem olyan idősnek tűnt, alig tudott járni is, mint akinek már nincs sok hátra. 80 és a halál között.
Nem hallottad? Most egy csapat tini és néhány cipős doboz a főellenség...
2017. szept. 14. 22:19
12/23 anonim válasza:
Soros lassan átadja a szervezetek irányítását a fiának és megvan a következő főgonosz.
Biztos forrásból tudom, hogy ezt mondta : Luke, én vagyok az apád ! Állj mellém, és ketten fogjuk uralni a galaxist, mint apa és fia! Ja ez egy másik film.
2017. szept. 14. 22:29
13/23 anonim válasza:
Egyel kevesebb petíciót kéne átnézni a fehérházban. [link]
2017. szept. 14. 22:53
14/23 anonim válasza:
Helyreállna a világbéke.
2017. szept. 14. 23:31
15/23 anonim válasza:
Nem pénzelné többet senki a cionista gyíkzsidóliberálisokat.
2017. szept. 14. 23:36
16/23 anonim válasza:
Feltöltenék a tudatát a már előre elkészített mesterséges intelligenciába, így zavartalanul uralkodhatna tovább az egész világon az idők végezetéig!
Soros a világ megváltója, a szegények, üldözöttek és elnyomottak megmentője, harmadnapra fel fog támadni egy mesterséges intelligencia alakjában! Áldassék a neve!
2017. szept. 15. 00:32
17/23 anonim válasza:
Semmi nem történne.
Ugyanúgy menne a Brüsszelezés, migránsozás, Vonázás. Aztán meg találnának valaki mást ellenségnek és pár nap múlva senki nem tudná ki az a Soros, még a legelvakultabb Fidesz katonák sem.
2017. szept. 15. 07:50
18/23 anonim válasza:
A Fidesz válságtanácskozáson keresné pánikszerűen az "utódját".
2017. szept. 15. 08:09
19/23 anonim válasza:
Lehet a Fidesz megpróbálná ráhúzni a vizes lepedőt a fiára, emlékeim szerint egyszer-kétszer már az Origo is bekostólta, hogy milyen nagy lábon szeret érni. Bár szerintem az lesz a legvalószínűbb szcenárió, hogy a jövőben nem a "Soros György által pénzelt civil szervezetekkel" állunk hadban, hanem a "Soros György örökségét tovább vivő civil szervezetekkel" fogunk harcolni. Egyébként ha meg is halna Soros György, szerintem baromira nem fog változni semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!