Én személy szerint először azt hittem, hogy ez csak paródia, de hát úgy tűnik nem. Szerintetek van erre érdeklődés? Politikailag jó húzás tovább tolni a Soros-vonalat?
Tájékoztatni kell a híveket, plusz jó alap arra, hogy a Fidesz uralja a közbeszédet. Ebben a témába vagy támogatod őket vagy az emberek többségének a véleményével mész szembe, így ez számukra egy biztonságos terep.
Illetve Junker a legutóbbi beszédében már emlegetett engedményeket a keletiek felé bevándorlási téren, így gondolom még inkább érdekünk a közhangulat felpaprikázása, hogy minél jobb tárgyalási pozícióban legyünk.
2017. szept. 14. 16:00
3/15 anonim válasza:
Álprobléma, Budapest egy nagyváros, pár ezer migráns betelepítését nem is lehet majd megérezni...
2017. szept. 14. 16:07
4/15 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az elozo kettorol...
2017. szept. 14. 16:09
5/15 anonim válasza:
Érdeklődés ugyan nem igazán lesz rá, de azért biztos lehetsz benne, hogy a kormány, "minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjaként" fogja "tálalni" ezt is.
2017. szept. 14. 16:11
6/15 Koplárovics Béci válasza:
Én az Orbán-tervtől jobban félek.
2017. szept. 14. 16:15
7/15 Molyember válasza:
"98% NEM a Soros-tervre!" Valami ilyesmi lesz a vége. A hülyék országában ennél többre nincs is szükség.
Ez az egész Soros-terv csakis Viktorunk fejében létezik. Mindenesetre nem is a total bullshit válaszok lesznek a lényeg, hanem a párt köztudatban maradása. Ebből a szempontból ez politikailag jó húzás.
(el kell már felejteni, hogy manapság a politikailag hozzáértők nyernek, minden csak a népszerűségen múlik)
2017. szept. 14. 18:09
10/15 anonim válasza:
Ez a kormány ezekkel a konzultációkkal, az egész plakátozós, húúúúú Brüsszel mire készül röhej reklámjaival már a létező összes szinten lejáratta magát. Hihetetlen, hogy ez Magyarország kormány 2017-ben. Az általános iskolás gyerekem miatt is aggódnék, ha ilyen szánalmas értelmi szinten vegetálna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!