Letezik olyan, aki olvasta Vona nyugijasos irasat, es ugy erzi, hogy minden nyugdijast megsertett?
Mert en olvastam, es nagyon ugy hangzik, hogy a tunteseken megvadulo egyedekrol beszelt csak.
(Nyilvan Vityanak muszaj barmibe belekapaszkodnia, amivel le tudja jaratni ellenfeleit)
Olvastam.
Nem sértett meg vele senkit. Teljesen igaza volt.
Hihetetlen, hogy a propagandasajtó mit művel. Goebbels csettintene.
Körmendi: Mindenki röhög azon, hogy rettegnek a nyugdíjasok. Attól, mert csúnyán néznek rájuk a jobbikosok. Ezt miért kellett?
:D:D:D:D
Tudomásul kellene venni minden pártnak, hogy a rettegő kártyát már semmmilyen irányban NEM LEHET kijátszani!
Röhejes!
Létezik olyan aki nem olvasta, "legjobb" esetben is csak pár kiragadott sort? Naná, ilyen a többség.
Akkor meg miről beszélünk? tetszik nem tetszik de sikeresen széttrollkodták Vona írását.
(bár eleve nem teljesen értem mi értelme volt az írásának amikor szélsőbaltól-szélsőjobbig minden párt a szavazói érzelmeire/félelmeire apellál a józan eszük helyett)(eleve a bejegyzés is ezt tette, belerúgott az elvakult nyugger hívekbe, hogy tetszeleghessen a józan megmondóember szerepében, bár mivel a Jobbikot sose támogatták a nyugdíjasok így még az is lehet, hogy eleve számítottak arra, hogy ezt így fogják majd beállítani. Csak azt nem tudom, hogy illik ez bele a néppártosodásba)
Koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a pacsi, orulok, hogy jozanul gondolkoztok.
Amugy az Orban-fiatalok-beleallas temaban is volt azert par, nem? Pl a romkocsmakban merengo ellenzekiek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!