Aki patkányméreget szív annak legyen szavazati joga?
Az ATV-n és a Hírtv-n láttam olyan videókat amelyek a Hős utcáról szóltak olyan emberekről akik csavarlazítóval és patkányméreggel lövik magukat.
Ez önmagában borzasztó, de belegondoltam, hogy az a felnőtt ember aki patkányméreggel teszi magát drogossá annak miért jár a szavazati jog? Ha önmagától szed ilyeneket egy választáson mi alapján mérlegel, fel tudja egyáltalán fogni?
A nyomort fel kellene számolni, de azok akik önmagukról sem tudnak azoktól szerintem jogos megvonni a szavazati jogot, mert egyszerűen képtelen konzekvens döntést hozni.
Pártállástól függetlenül kötelezően kellene ezeken az embereken segíteni, hogy talpra álljanak és pár generávió múlva talán integrálódhatnának a társadalomba. Nem 4-8 év kell ehhez, han3m 1-2 generáció.
Ne bagatellizáljam el, oké de akkor ne tessék elefántot csinálni a bolhából!
Ez egészségügyi probléma, köze nincs a választójoghoz, és talán érint pár száz embert.
Általános, titkos választójog minden magyar állampolgárt megillet, ez így jó, így kell maradnia.
1. Hogyan és ki állapítaná meg, ki "beszámítható", ki nem?
2. Hol húznád meg a határt?
"1. Hogyan és ki állapítaná meg, ki "beszámítható", ki nem?
"
szerintem aki baloldali az már bőven nem beszámítható
Csak annyit tennék hozzá hogy a ("patkányméreg,, csavarlazító, stb.) nem volt egy pontos tájékoztatás..
Ezek az emberek nem mérgeket (vagyis de de nem úgy :)) tolnak be aztán elájulnak, hanem általában valamilyen dizájner drogot nyomatnak.
Ezek olyan szereket amik nem minősülnek kábítószernek, és lehet nem is C-listás szerek viszont valamilyen hatást adnak be ami hasonló az "igazi,, cuccokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!