Európa már Orbáné, nincs többé Fidesz csak Orbánizmus, mit szóltok?
Feltételezve, hogy az az Orbanizmus amit a 888-as újságíró fejtett ki mi a baj vele? Vezető politikusok, gondolkodok neve elég gyakran egybeforr azzal az ideológiával amit képviselnek. (nem tudom, hogy ez mennyire állja meg a helyét Viktor esetében de az, hogy az őt istenítők körében ez elfogadott tény nem tudom miért lenne baj. Majd a történelem 20-30 év múlva megmondja, hogy volt-e Orbanzmus vagy sem.)
Az meg hogy fiatalok úgy érzik, hogy az övék és a vezetőjüké Európa egy jó irány, mert mindig azzal riogat a balos-liberális sajtó, hogy Viki ki akar minket vezetni Európából. Most akkor ha az övék Európa miért akarnának kilépni?
Európa Orbáné??
Hol élsz te kérdező? Le sem tojnak az országunkra. Egyébként az pont az EU és a hazai ellenzék gyengeségét mutatja, hogy ilyen oroszbérenc miniszterelnöke lehet az országnak.
De jó! :D enyém Európa :3
(Engem is Viktornak hívnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!