Mi a véleményetek arról, hogy az ellenzék helyeselte a kvótaügyben hozott EU bírósági döntést?
,,Soros és a vele szövetséges globális balliberális politikai erők Magyarország elleni politikai hecckampányának a valódi célja a migránsok Európai Unióba való bejuttatásának útjában álló legkomolyabb akadályának, a magyar határ védelmének a megszüntetése"
Látod, pont az ilyenekért nem lehet komolyan venni a 888.hu-t.
Egyik párt katonája sem vagyok, csak az európai értékeket védem. Az nem demokrácia hogy nyugaton meg sem kérdezték akarnak -e az emberek betelepítést vagy sem... ilyen államok mondják Magyarországra hogy keleti diktatúra. De itt még is az emberek akarata érvényesült. Itt eltud menni az ember nyugodtan nyaralni.. a fővárosban 20.-ázni.. máshol még egy szilveszter se lesz már nyugalmas! ;) Nem rettegek senki helyett.. csak előre láttam mi lesz és lett is. A ti liberális multikultúrális társadalmatok csak a züllést hozza ide. A hazai kisebbség is ezért van így elkapatva.
Majd a saját házaitokban szállásoljátok el ezeket az embereket.. saját adóitokból fogjátok fizetni őket.
,,A hazai kisebbség is ezért van így elkapatva."
Ne zavarjon, hogy pont legtöbbször a Fidesz szimpatizáns jogvédők kapatták el ennyire őket nem a liberálisok. :)
Ki a fenét érdekel melyik párt szimpatizánsa.. ez elvekről szól.. nem pártokról.
Most meg ne zavarjon már hogy a baloldal és a liberális oldal ajvékol állandóan náci veszélyről.. hogy rosszul bánunk a hazai cigánysággal, meg hogy a bevándorlókkal szembeni brutalitás.. megáll az ész.. Röszke-Horgos átkelőnél ízelítőt kapott szerintem az ország mire képesek, ha nem úgy vannak a dolgok ahogy ezek az élősdi népségek akarják.
Ha valaki még ezzen is hitetlenkedik azon már nem lehet segíteni:
Nem volt, csak lesz!
Innentől kezdve nekem mind1 hogy ki mit mondott!
A szándék kezdetektől fogva egyértelmű!
persze hírforrásnak csak liberális sajtót szabad linkelni mert az mondja meg a tutit és a színtiszta igazat :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!