2018-as választások előtt lesz megtekinthető vita a kormánypárt és a legnagyobb ellenzéki párt vezetője között? (Gábor versus Viktor)?
# 10/11 Időpont ma 16:22
hmmm, így a válaszod alapján nem nagyon fordult meg a fejedben túl sok minden a kérdés megfogalmazásával kapcsolatban, többre is képes vagy, én hiszek benned! ;).
VITÁHOZ minimum 2 értelmesen érvelő, a realitásokat ismerő ember kell. Annyi a te két kiválasztottad között nincs.
Egyébként is : ahol abban az ellenzéki összefogásban, ahol Jobbikék nem az ész képviselői, hanem csak szavazatszaporítók,
ott Gábor amúgy se lenne mikrofon elé engedve.
A tutit pedig Ron Werber mondja majd meg a sokszínű ellenzéki össszefogásnak.
Gábor összeölelkezett azokkal, akiket eddig a leghangosabban "ellenzett"---persze, csak a becsapott hívei előtt. Most pedig a komenistáival , a liberalistáival, meg a többi, akárhány mikropárttal együtt lenget egy zászlót!
Szerintem nem lesz vita : nincs kivel vitázni. Viktor feltehetőleg továbbra is a választói véleményére lesz kíváncsi, nem Vonáéra.
Nem tudom, miből lehet a becsapott Jobbikosok gyomra, hogy még mindig mindent meg tudnak emészteni....
Kedves kérdező! Tényleg jobban jársz, ha folyamatosan figyeled minden héten a Kormányinfót és a parlamenti közvetítéseket.
ÉLŐ közvetítésben. Minden párt és média képviselőjének véleményét meghallgathatod. Kevés 4 évente egyszer némi infót magadhoz venned. 4 évente egy néhány órás vitából nem alkothatsz objektív véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!