Melyik volt a legjobb kormány Magyarországon az elmúlt 17 évben?
Figyelt kérdés
Melyikkel foltak legjobban megelégedve?
Bajnai,Gyurcsány,Orbán stb...?
2017. szept. 3. 20:10
12/18 anonim válasza:
Én a jelenlegi kormányommal vagyok a legjobban megelégedve. Meg is tudom indokolni:
Sebességfüggő szervó, parkoláskor sokkal könnyebben eltekerem. Tudom róla a multimédiás fejegységet kezelni, a tempomatot is a kormányról szabályozom, a fedélzeti komputert, telefonkihangosítót is onnan kezelem, a duda gombjáról nem is beszélve. Ez eddig a legjobb kormányom.
13/18 anonim válasza:
Akár tetszik, akár nem, a pufajkás Horn Gyula kormánya volt a rendszerváltás utáni időszakban az egyetlen normális kormány.
14/18 anonim válasza:
Akkor nagyon nem így gondoltam, de ma visszanézve a Gyurcsány kormány. Ma már látom, hogy Magyarország tragédiája a mutyi amit igaz, hogy a Fidesz űz eszméletlen magas fokon, de bőven ott volt az MSZP-ben is. A Fidesz és az MSZP teljesen biztosan együtt csinálták ki mert mellette nem lehetett úgy mutyizni ahogy azt addig megszokták a mocsok MSZMP-sek. Kicsinálták még időben mi meg annyira hülyék vagyunk, hogy egy öszödi beszéddel is meg lehetett vezetni minket.
15/18 anonim válasza:
Egyik kormány sem volt jobb, sem jobb a másiknál, mert folyamatosan egymásnak átadva a stafétabotot és kitaposva a terepet vezették bele a gödörbe az országot, természetesen az állampolgárok segítségével és jóváhagyásával.
16/18 anonim válasza:
Amigy ja valaki írta ezt is:
Gondoljunk bele mekkora ciki az Orbán kormánynak, meg a Gyurcsány kormánynak, hogy Horn Gyula kormánya tőlük ezerszer elfogadhatóbb volt? :-)
Persze ez nem jelent tökéletest, sovány vigasz.
17/18 anonim válasza:
Bajnai- kormány, de még az első Orbán- kormány is elfogadható volt. A maihoz képest, mindenképpen.
18/18 anonim válasza:
Talán Bajnai vagy esteleg Medgyessy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!