2018-ban meglesz a Fidesznek a kétharmad?
Figyelt kérdés
Érdekes, hogy 2013-ben is azt mondtuk, hogy kormányváltás lesz 2014-ben, mégis (majdnem) kétharmad lett.
Most 2017-ben már azt se mondjuk, hogy kormányváltás lesz (csak a jobbikos fanatikusok).
2017. aug. 31. 20:36
11/16 anonim válasza:
dehogy lesz meg most sincs meg még így se hogy a fidesz által kitalált rendszerben kell szavazni
12/16 anonim válasza:
A választási győzelem borítékolható, de remélem kétharmad nem lesz, baromi egészségtelen egy demokráciának.
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy meg lesz de nem biztos senki se tudja de én remélem (ez csak az én személyes nézetem ne utáljon miatta senki). Viszont most az oldal felhozott egy régi kérdést (2014 előtt) ahol elég Fidesz ellenes sőt kormányváltó hangulat volt és gondoljatok bele mi lett végül. A jelen helyzet ehhez hasonlít de ki tudja mi lesz.
15/16 anonim válasza:
7. te egy álmodozó jobbikos droid fa..szkalap vagy. Ilyen eredmény sosem lesz, pláne, hogy egyéniben a Jobbikodnak úgy max 5 körzet megnyerésére van esélye :D
16/16 anonim válasza:
2018. ápr. 8. Választási eredmények:
Pártok eredményei:
Fidesz-Kdnp 1.750.000
MSZP 1.134.000
Jobbik 1.050.000
DK 500.000
Kétfarkú 431.000
200 ezer szavazat mások és nem jutnak be
Egyénik 106-ból:
Fidesz: 70
MSZP-DK: 30
Jobbik: 6
Ez a legrosszabb forgatókönyv...Ezalapján a fidesz sima abszolút többséget szerez....A Jobbikod meg a fasorban sem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!