Nem undorító amit az Index művel?
Nem találjátok gyomorforgatónak hogy az indexen most Putyin látogatása miatt hirtelen aggódva írnak a határon túli magyarokról, amikor az állampolgárságukról kellett szavazni, hogy visszakaphassák a magyart is akkor minden voltak, román meg ukrán, csak magyarok nem.
Akkor meg pláne szeretném látni őket, ha mindenki emlékszik, csak én vagyok ilyen feledékeny, akkor biztos tudsz linkelni legalább egyet.
Ott az Index archívum, kérlek frissítsd fel az emlékezetemet.
"tt az chívum, kérlek frissítsd fel az emlékezetemet."
Mind a ketten tudjuk, hogy nem frissítés lesz, hanem okoskodás, magyarázkodás.
Úgy se ismernéd be soha ;)
23#, miről beszélsz ember? 😂😂
Nem a mostani cikk tartalmáról van szó, hanem arról hogy most hogy jön Putyin eléggé magyarok a kint élők, amikor állampolgárságot kell adni akkor már nem!
értem én gyurcsány alatt kimentél mert rossz volt itt mért nem jöttél vissza ha a viktátor alatt jó? jah hogy mindkettő ugyan olyan rossz?
évről évre hanyatlik az életszínvonal, az egy más kérdés hogy gyurcsány alatt lassan a viktátor alatt meg rohamosan
attól még sose szavaznék egyik népnyomorgatóra se
27-es! De anélkül az egész kérdés egy nagyra fújt érvelési hiba, konkrétan egy szalmabáb. Ha állítunk valakiről valamit, az alá kellene tudni támasztani, nem csak azt mondani, hogy szerintem ekkor és akkor ezt meg azt írta.
Tény, hogy 2004 régen volt, de egy ideje működik az Index archív szolgáltatása, tessék valamit előkeresni, hiszen mindenki emlékszik rá csak én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!