Kit látnátok szívesen 2018-tól a miniszterelnöki pozícióban?
#20 az hogy te rosszul keresel sajnállak érte én is voltam így hidd el.
Nekem jobban megy a sorom mint egyeseknek de ennek semmi köze nem volt a kormányhoz önerőből jutottam feljebb 10 évnyi kemény munkával és nem pedig mutogatással és panaszkodással egy online fórumon
"Én nem pontoztam le senkit (meg fel se), ezt hozzátenném."
Ne félj, nem téged vontalak felelősségre ezért!
Csak a sok agymosottat, akik mindenki másban csak a rosszat látják, de maguk háza tájékán meg nem tesznek rendet...
Ennyi az egész.
Egy becsületes embert aki önfeláldozó és szerény. Aki úgy gondolja hogy az ő munkaadója 10 millió magyar és ennek a felelősségnek meg akar felelni maximálisan. Eként is cselekszik. S nem hiszi azt hogy ő a király és van 10 mmillió alattvalója.
Aki okos és jó közgazdász. Nem fél követni a jó példát és csakis a jót teszi. Aki megveti a korrupciót és az aljasságot. Aki minden körülmények között az igazat szólja és egyesíteni akarja a magyarokat. S nem szétzilálni.
Hogy is hívják... Na... Tudjátok... Vagy nem? Nincs ilyen? Nincs :(
"Hogy is hívják... Na... Tudjátok... Vagy nem? Nincs ilyen? Nincs :("
:(
"Egy becsületes embert aki önfeláldozó és szerény."
Kiiii???
Orbán??? xDDDDD
Na, ezen olyat röhögtem bakker :D
Olyan becsületes, hogy az itteni szegények segélykiáltását meg sem hallja és nem képes segíteni...
Hát ilyen ez a "becsület"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!