Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a hollandokkal, most...

Mi lesz a hollandokkal, most hogy Magyarország hivatalosan is megszakított minden diplomáciai kapcsolatot Hollandiával?

Figyelt kérdés

[link]

Több cikk is van erről röviden annyi a lényeg, hogy korrupt marxista kormánynak nevezte a fideszt, akik a terroristákhoz hasonlóan gyártanak ellenséget. Meg a kormány a hollandok pénzét költi ellenőrizetlenül amire akarja.

Mi lesz most Hollandiával? Csődbe megy? Kidobják az Unióbol?

2017. aug. 25. 17:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Érdekes az osztrák kommentelők Magyarországot támogatják, míg a magyar baloldaliak gondolom Hollandiát. Jellemző ez a baloldalra, nekik mindig Magyarország az utolsó. Példát vehetnének az osztrákoktól!

[link]

2017. aug. 25. 18:11
 12/22 anonim ***** válasza:
44%

A 444. Hazudik nem is kicsit

Ezt mondta a holland nagykövet amit le is fordítok nektek.

In the interview, Scheltema was critical of Hungary’s unwillingness to participate in a European Union plan to relocate asylum-seekers from Greece and Italy. He also criticized the Hungarian government’s campaign against billionaire financier and philanthropist George Soros and drew parallels between the government’s efforts to “create enemies” and those of the Islamic State group.

Az interjúban Scheltema kritizálta azt hogy Magyarország nem hajlandó részt venni az Európai úniós tervet miszerint átvegyük a menekülteket Görögországból és Olaszországból. Továbba kritizálta a milliárdos és emberbarát Soros György elleni kampányt és úgyvéli az "ellenség keresés" párhuzamos az Iszlám Állam nevű csoportal.

Itt a forrás is akit érdekel és szeretné ellenőrizni a fordításom

[link]

2017. aug. 25. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

# 12/12 Időpont ma 18:14

És ez miben mond ellent a 444-nek?

2017. aug. 25. 18:21
 14/22 anonim ***** válasza:
33%

# 11/13 Időpont ma 18:11

Ez meg itt is retard érvelés. Hívőktől miért csak ilyet látni? Más osztrák oldalon meg a hollandokkal értenek egyet. Tudom, azokat lefizette soros :-D

2017. aug. 25. 18:23
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

" # 12/12 Időpont ma 18:14

És ez miben mond ellent a 444-nek?

"

Kérdezőt akartam írni elírtam elnézést a kérdező hazudott azzal kapcsolatban hogy :

"Több cikk is van erről röviden annyi a lényeg, hogy korrupt marxista kormánynak nevezte a fideszt, akik a terroristákhoz hasonlóan gyártanak ellenséget. Meg a kormány a hollandok pénzét költi ellenőrizetlenül amire akarja.

"

Ez egy hazugság és nem tudom honnan vette ezt a kérdező

2017. aug. 25. 18:24
 16/22 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem miért pontoztátok le a #12-es válaszom ha a korrekt és pontos és hiteles forrássalis alá tudom támasztani. Ennyit ér a GYK-n a pontozás
2017. aug. 25. 18:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Vagy "megállnak" vagy annyi nekik, a magyarok munkáját nem vehetik el .
2017. aug. 25. 18:31
 18/22 tgt ***** válasza:
76%

El lehet olvasni az eredeti interjút magyarul:

[link]

2017. aug. 25. 18:36
 19/22 A kérdező kommentje:

# 15/18:

Én ezt a híroldalakon olvastam, szerinted én találtam ki? Most linkeljem ide az összes cikket?!

Te is el tudod olvasni én csak röviden összefoglaltam.

2017. aug. 25. 19:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Igaz, úgy látom elég gyorsan lekerültek a címlapról...
2017. aug. 25. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!