Milyen következményekkel járna, ha a Fidesz 70 - 80%, de akár 90%-al is nyerné a választásokat, mert az Ellenzék annyira választhatatlan?
A lehülyézés helyett várom az érvelést, hogy miért kéne mondjuk az MSZP-re és társaira szavaznom, csak a Jobbiknál vagyok hajlamos megbocsájtani kilengéseiket, mint a Migrációs Népszavazás meghackelését.
A Baloldalnak nincsen programja az "Orbántakaroggyon" és "Mocskos Náczikon" kívül, még mindig azt hiszik, hogy azzal tudják legyőzni a Fideszt és a Jobbikot, hogy teljesen az ellenkezőjét mondják vagy teszik, bár is legyen az. Sok ész nem kell pedig hozzá, hogy valaki meglássa, hogy ez sehová sem vezet. Hát nekik ez sincs meg.
#13 / 14:
Én sem örülök a kötvényes dolognak, hogy azzal meg a fehérgalléros terroristákat, mint Ghaith Pharaon-t és más arab gazdagot engedik be, de először a csóró terroristák, köztörvényesek és naplopók ellen kell felvenni a küzdelmet, utána pedig a felsőbb arabbűnözőkkel lehet foglalkozni.
2014-ben a választásra jogosultak 27%,a szavazók 45%-a szavazott a fideszre.
Szerintem örülnek,ha hozzák ezt a szintet,de azóta sokan kiábrándultak.
Jó lesz az 35-40% között is,a sok kis párt között megoszlanak a szavazatok.
Nehogy azt hidd,hogy a magyarok 70%+ agymosott idióta.
Az én tippem ez
Fidesz 35-40% között.
MSZP 20%
Jobbik 20%
A maradék 20-25% pedig megoszlik majd vagy 5-6 kisebb párt között.
Ma már sokkal színesebb a paletta,mint mondjuk az ezredfordulón,amikor volt jobb és baloldal,és ezek váltották egymást.
Egyrészt a fogalmak is keveredtek.
Minden pártnak vannak jobbos,és balos jellemző,különböző arányokban.
És még így sincs meg a "tökéletes".
A fideszt a sok,buta ember tartja hatalmon,a szavazóiknak kb a 80%-a ilyen.
A maradék 20% pedig haszonból szavaz rájuk.
Ennyi a lényeg.
Kérdező, szemüvegboltban voltál már? És a hallásjavító?
De lehet, hogy nem az információ fogásával, hanem a feldolgozásával van a baj. Azon még nem tudnak segíteni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!