Akik legalizálnák a füvet, azok mit gondolnak erről?
Röviden Hujber Ferencet rajtakapták egy családi veszekedés alkalmával, amikor a feleségnek ki kellett hívnia a rendőrt a dühöngő férjére, fű bírtoklásán. A facebookon bevallotta, hogy 2 éve mindan nap füvezik [link] Nem akarja kifizetni a 150 ezres büntetést, mert nem tartja jogosnak, hisz vannak alkoholisták meg gyógyszerfüggők, akikkel ellentétben ő normális ember állítja. [link]
A poén, hogy nem is olyan rég nyilatkozta, hogy el kell mennie amerikába, mert olyan küldetése van, ami azzal függ össze, hogy Jézus egy színész volt, kora Stól Andrása és nem ő halt meg a kereszten, hanem egy kisfiú színész. Szerinte 2pac nemhalt meg és Orbán magyarorszég királya és még sorolhatnám és valszeg mondta volna még a szerinte normális megállpításait, ha nem zavarják el a műsorból. [link]
"...amik súlyosan közveszélyesek. A drogok nem azok."
De, sajnos azok. Nézz szét pl. hős utca és tsai.
„Nem akarja kifizetni a 150 ezres büntetést, mert nem tartja jogosnak, hisz vannak alkoholisták meg gyógyszerfüggők, akikkel ellentétben ő normális ember állítja.”
Roppant egyszerű az eset. A gyógyszer receptköteles, azaz engedélyezett, az alkohol pedig legális drog. A mariska nem az. Innentől kezdve pedig irreleváns, hogy ő mit tart jogosnak. A törvényre hivatkozva el lehet őt marasztalni, és amíg a törvény nem változik meg, addig jogos a büntetés az ő szubjektív megítélésétől függetlenül.
Színész, bármit el kell tudnia játszani, lehet a tv-ben csak megjátszotta magát.
Nem tudhatod, mitől dühöngött magánéletében. Nem kell feltétlen drog / alkohol hozzá.
Ismerek olyat, aki még csak alkoholt sem fogyaszt gyakran, de a párja úgy felidegesítette egyszer, hogy nő létére megverte a pasit.
A jó minőségű drogoknak nincsenek olyan rossz hatásai, mint hosszú távon az alkoholnak.
A füvet tényleg legalizálni kellene nálunk is. Ezt úgy mondom, hogy nem dohányzok, nem szívok füvet sem. Mindössze egyszer sütöttem sütit magamnak, ami borzalmas élmény volt.
Viszont a környezetemben látom, hogy semmi negatív hatása nincs, a jó minőségű fűnek.
Fűtől dühöngő őrült ? Ezt erősen kétlem.Szerintem ha legalizálva lenne több okből is jó lenne.
1. Nem a dílertől kéne venni a 0.7-0.8 akat.
2.Nem a bűn szervezetek zsebébe menne a pénz.
3.Nem a herbált meg az ilyen fosokat szívná a sok ember aki nem tud csárhoz jutni esetleg nem ért hozzá és átverik.
Plusz ugye csomó betegségre is jó a fű meg még sorolhatnám :D
Én évek óta élek vele semmi problémám nem volt tőle és nem is változtam meg szerintem és az ismerőseim szerint is.
Mi nem úgy szórakozunk ,hogy iszunk hanem össze gyűlünk egy szobába rendelünk pizzát plusz mindenkinél van zöld és csak lazulunk,nevetünk,dumálgatunk,zenéthallgatunk ez az érzés mindennél többet ér.Szerintem a FŰ NEM DROG!
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy a "jó minőségű" fű egy csomó betegségre jó, meg kevésbé káros, mint az alkohol. Egyetlen betegségre adnak orvosi marihuánát, glaucomára, arra is csak ellenőrzött keretek között, másra nem jó. Még kis mennyiségben is kapudrog, az alkohol meg nem az. Nagyobb mennyiségű, tartós használat után a fű károsítja a kognitív funkciókat, a memóriát, az immunrendszert, ezenkívül 70-80%-kal több karcinogén anyag van benne, mint a dohányfüstben.
Hujber pedig sose volt teljesen százas, a füvezés meg, úgy tűnik, a maradék agyát is elvitte.
Az előző válaszolónak annyiban van igaza, hogy komoly betegségek kezelsére a kannabisz olaj a jó.
Az alkohol sokkal károsabb a társadalomra nézve, pl családon belüli erőszak gyakran előfordul alkoholisták körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!