Meddig próbálja még a média eltitkolni a Jobbik valódi támogatottságát? Ez nagyon átlátszó, hogy 15 százalékra saccolják. A munkahelyenen is 10 bol 7 ember mondta, hogy a Jobbikra fog szavazni :D
Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 18:53
11/16 anonim válasza:
Valóban sok jobbikos van nálunk is a melóhelyen. Ők a legnagyobb hőbölgők. Csak szavazni nem voltak. Mikor kérdeztem miért nem azt mondták á úgyis a fidesz nyer. Értelmes gondolkodás. Szidják a fideszt de szavazni nem mennek. És meg vannak sértődve ha a legbutább szavazótábornak tartják őket.
12/16 anonim válasza:
A nem kormányközeli közvéleménykutatások szerint is kb. 10-15% a támogatottságuk.
Ezt nem a média mondja, hanem a közvéleménykutatók. A média ebből dolgozik, tehát nem ők titkolóznak, hanem legfeljebb a közvéleménykutatók hazudnak.
13/16 hájaaa válasza:
Mi a különbség amúgy a fidesz meg a jobbik között? Mert szerintem a jobbik ugyanazt csinálja mint a fidesz(had ne soroljam most föl). Tehát Jobbik kormányzás esetén sem lesz változás pafff
14/16 anonim válasza:
Sok az a 15% az 1.2 millió jobbikos szavazó lenne, ennyijük sosem volt, és megbocsáss, de a 2014-es választások előtt is jöttek itt a kérdezők, hogy dehát, akit én is merek az mind jobbikos, meg nyerünk jövőre, aha láttuk, hogy "nyertek". Na most azóta a Jobbik támogatottsága nem, hogy nőtt volna, hanem még esett is, most próbálnak kimászni ebből az esésből a plakátkampánnyal, de gyanítom jövőre is kapnak úgy egymillió voksot aztán ennyi.
Én a magam részéről egyszer szavaztam a Jobbikra többször meg nem fogok.
15/16 wytonkelly válasza:
A Fidesz leghithubb közönsége Bem a nyugdíjas réteg, vár ok jelentősek. A fideszesek legnagyobb szavazóbázisát a vidéki 40-50-60 éves alsó középosztálybeli emberek. (Horthy korszakban ez volt a kispolgárság) Ha megvizsgálod a Fidesz jóléti intézkedéseit akkor szinte mindennel nekik is kedvez.(csok, adókedvezmény, szekunder szektorban levő munkahelyek,stb..) Egyes politológusok és kutatók szerint a Fidesz ezt a nagyon aktív szavazó réteget meg a 90-és években építette fel, de vannak akik szerint 2010-tol váltak fideszesekké. A nyugdíjasok nagy része MSZP-Dk szavazó, illetve egy jelentős részük pedig nem fideszes hanem Orbán Viktor szavazó. Ő nekik mindegy a program, mindegy a part, nekik egy a lényeg: Orbán Viktor. A vidéki nem magasan képzett fehér lakosság egyértelműen jobbikos, míg a budapesti nem képzett lakosság nagyon megosztó bár érdekes kutatás lehetne hogy vajon itt is a jobbik-e a legerősebb.(erre meg nem láttam kutatást) A vidéki fiatal értelmiség legnagyobb része jobboldali . Jobbikos vagy fideszes, elenyésző hányaduk baloldali. A városi diplomás értelmiségiek viszont kivétel nélkül baloldaliak, és ok azok akik a kispártokat éltetik.(momentum,pm,együtt,moma,stb....)
16/16 anonim válasza:
Igen, 2014-ben is a jobbiknak volt a legtöbb likeja a facen és nyertek? nem. ne légy már ennyire elvakult és buta kérdező..... 2018-ban te nagyon pofia fogsz esni vonával együtt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!