Miért ilyen siralmas a magyar gazdasági növekedés?
A kormány szeret felvágni azzal, hogy nő a GDP, de hol nem? Ez a jelenlegi globálisan kedvező gazdasági környezetnek köszönhető, ebből viszont Magyarország a legbénábban veszi ki a részét, minden V4-es ország nagyobbat növekszik, az lesz ám a szégyen, amikor Románia is lehagy minket.
Mert megígérik, hogy 10 milliárdból megépítenek valamit, aztán a végén meg 60 milliárdba kerül a korrupció miatt.
Ezért.
Nő a GDP, a probléma csak az, hogy uniós forrásból. 2020-ban majd amikor elzárják szépen a pénzcsapot, jönni fog a meredek csökkenés.
Hogy miért siralmas a gazdaság? A kormány jóvoltából, ahogy minden más ebben a szétvert országban.
Nem tudom mennyire helyesek az itt megadott adatok de vaktaban ellenorizve par orszagot nekem rendben tunnek. A listan csak Lengyelorszag eloz meg minket nem tudom honnan veszed, hogy a minden! v4 orszag gyorsabban nott.
Azért,mert az EU-s pénzeket nem arra költik,amire adva lett.
Azért,mert direkt alacsonyan tartják a béreket.
Azért,mert a betanított munkát részesítik megoldásként a tömeges munkanélküliségre.
Azért,mert közmunkával akarják helyettesíteni a valós értékteremtést.
Azért,mert tudás alapú társadalom helyett a proli társadalmat akarják kialakítani,aminek eredménye,hogy nincs motiváció,így nincs teljesítmény sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!