A Fidesznek középkori nemzetfelfogása van?
Szerintem elég erősen megfigyelhető ez náluk.
Vannak ők, a fideszesek és van mindenki más, akinek az a feladata, hogy őket, fideszeseket/magyarokat kiszolgálja.
Aki pedig nem fideszes, az nem is igazi magyar.
De írhatnám azt is, hogy Magyar, mert aki kisbetűvel írja, az ugye nem tiszteli eléggé a Nemzetet!
"A nemzet fogalma elavult, és káros. Káros, mert ez adja a legnagyobb okát, hogy egyesek ne fogadjanak el semmit, ami más, vagy idegen."
Ha neked semmit sem jelent a nemzet, nyugodtan húzz el külföldre és tagadd le azt is hogy magyar voltál, ne szólalj meg magyarul sem, mert úgyis csak szégyenkezel miatta (mi meg miattad). Viheted magaddal a fajtádat is! Véglény!
"csak a primitiv magyarkodók hangoztatnak ilyen hülye lózungokat, hogy nemzet"
De hülye vagy, édes fijam :(
Középkori nemzetfelfogás nem létezik, mivel a nemzet egy XVIII-XIX. század fogalom. Korábban nem volt nemzettudat, illetve nem olyan értelemben, mint ma.
"De írhatnám azt is, hogy Magyar, mert aki kisbetűvel írja, az ugye nem tiszteli eléggé a Nemzetet!"
Én nem vagyok fideszes, de hazaszerető embernek vallom magam. A magyar meg kisbetű, mivel melléknév (kivéve, ha valakinek ez a családneve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!