Miért nem érdekli az embereket a politika?
Sokszor tapasztalom azt, hogy amikor a politikáról, az ország helyzetéről, irányításáról, lehetőségeiről akarnék beszélni (engem érdekel ez a téma), az emberek többsége csak legyint, hogy hagyjuk ezt a témát.
Én ezt nem értem. Nem arról van szó, hogy egyet kell értenie velem, én nagyon szívesen vitatkozom bárkivel politikai témákról, de az szerintem nagyon ijesztő, hogy az embereket egyáltalán nem érdekli az, ami olyan nagy hatással van az életükre, illetve elintézik azzal, hogy "a politikusok mind ostobák." Szerintem igenis foglalkozni kellene a politikával, beszélni róla, megismerni a különböző pártok álláspontját stb., mert tehetünk a saját jövőnkért. Mások ennyire nem látják ezt be? Csak elmennek, és arra szavaznak, aki épp szimpi, vagy nem is szavaznak? Szerintem ez szörnyű!
Mert meg kell beszélni az Éjjel-nappal Budapest esti részét, aztán a tegnapi gokartozást és az utána következő mekdonáclátogatást.
Ja, meg hogy megnéztétek moziban a Halálos iramban 14-et. A másiknak meg 3D-s műkörmei vannak és most azokkal van el egy hétig, hogy ő mennyire király velük. Ja, meg Majka-Körtisz koncert is volt, ami fú de király volt, gyerek! De kár, hogy nem voltál ooott! Gecooo!
Na, ez csak egy kis ízelítő az én kollégáimtól, hogy mivel vannak inkább elfoglalva a politika helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!