A magyar "politikusok" valójában nem csinálnak semmit csak felveszik a pénzt?
Végülis a politizáláshoz nem kell végzettség 4 általánossal is lehetsz politikus.
Kb mint az irodai dolgozók akik napi 8 órában hetente 2x kinyomtatnak egy papírt, biztos megterhelő lehet...
Utolsó félreérted. Én az olyan irodai munkásokra gondolok akik pl bankban vagy munkaügyi központokban ülnek. Csak bepötyögnek valamit a rendszerbe (van amelyik még gépelni se tud) és kinyomtatják ugyanazt a papírt csak más adatokkal. Ez semmi.
De az aki programot írta/tervezte már valódi munkát végzett. Nem mind1 hogy valaki informatikusként dolgozik egy gép előtt vagy csak sz@rakadik mert protekcióval bekerült. Érted a különbséget?
Az a feltételezés hogy én szerencsétlen vagyok és utálok minden alkalmazottat igazán sértő.
Ne személyeskedj***
És olyan hozzáértő embereket raknak be hogy oda kell hívniuk még 3 embert mert a legegyszerűbb alap dolgot nem bírják megcsinálni.
Szóval igen lapátolni egy orángután is tud de az ő munkájukat a jövőben automatizálni fogják mert egy folyamatosan ismétlődő nagy 0 amit csinálnak.
A gépek elveszik a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!