Ha életbe lép a Soros-terv, és le kell bontanunk a déli határzárat, akkor itt is megtörténhet egy olyan terror sorozat mint ami most zajlik Katalániában?
"Magyarorszagon nem Orbán miatt nincs terrortámadás, hanem amiatt, mert egy jelentéktelen ország vagyunk a földgömbön."
Most magyarázd el egy turbómagyarnak, hogy Magyarország milyen jelentéktelen. :D
Tudod kedves kérdező hogy pl Madagaszkáron miért nincs terrortámadás? vagy a Bikini atollon? mert pont olyan jelentéktelenek mint MO, ennyi se több se kevesebb
Itt ahol Budapest úgy néz ki mint ha tegnap lett volna az 56 os szabadságharc azt leszámítva hogy nem futkosnak ruszkik? ugyanúgy egy párt rendszer van csak kicsit "demokratikusnak" álcázott köntösben, mi a frászért robbantanának? az egyik romkupacot ami eddig a 8.ker Lujza utca jobb oldalán volt átrobbantanák az utca bal oldalára?
Itt rettegnek sokan a migránsok miatt? a saját honfitársaink kimenekülnek! Letelepítenének pl 10 000 migránst hétfőn, 6000 kedden már nyugaton lenne 4000 meg úton nyugat felé, vasárnapra 12000 el kevesebben lennénk mert kimenne a 10 000 letelepített migráns meg 2000 honfitársunk mint minden héten.
no kb ennyit a Sorosozásról
Hát igen...
Mert Orbánék és a nemzethy média szerint "minden menekült egy terrorista"...
Annyira gusztustalanság, hogy a menekült válságot összefüggésbe hozzák a terrorizmussal.
Majd nézzétek, augusztus 20.-án miből áll az "Ünnepi megemlékezés"... Soros, migráns, terrorizmus, Brüsszel, kommunista, ellenzék...
Bár ne lenne igazam, de mostanába minden állami megemlékezés csak ebből áll.
Félelemkeltésből és uszításból.
"Orbán sokat küzd ellene"
Mi ellen küzd?
A terrorizmus ellen? :D
Hát r0h@dt sokat küzd :D
Nem tett ellene semmit!
Mit ígért Viktor?
"Magyarország megvédi a magyar embereket és az Európai embereket"...
Nem védett meg senkit!
Természetesen, így lesz, kedves kérdező.
De állítólag a kormány is meggondolta már magát, és beszállnak a buliba.
Legutóbb nagyon rosszul esett Viktornak, hogy 200.000 migráns ment át az országon egyetlen robbantás, vagy tisztességes terrorcselekmény nélkül. Nagyon rossz országimázs, hogy nálunk sem élni, sem meghalni nem szeretnének az arabok. Az Iszlám Állam állítólag azt nyilatkozta, hogy Magyarországra kár az értékes lőszerért is.
A következő menekülthullámot ezért már a kormány fogja felfegyverezni, hátha legalább véletlenül rálőnének már valakire!
Orbán kiszivárgott alcsútdobozi beszédében állítólag így fakadt ki:
"Gyerekek! Nem hiszem el, hogy egy rühes terrorcselekményre sem futotta ebben a k...va országban!
Ráépítettük az egész politikánkat, hogy minden migráncs terrorista, drágább népszavazást nyomtunk le, mint a britek, adófizetői pénzen, és még az is érvénytelen lett!!! Hát persze, ha ezek a teveszarsöprögetők még egy normális nemi erőszakra sem voltak hajlandóak a keleti környékén! Pedig még kurtizánokat is küldtünk, apácának öltöztetve, hogy kikezdjenek velük! De ezek nem és nem!
Mit gondoltok, meddig szavaznak még ránk az emberek, ha csak nemlétező terroristákkal riogatunk?! Legutóbb is 45 százalékból hoztam össze a kétharmadot nektek, de húszból már én sem tudom!
Hát valahol csak lehet találni egy terroristát, aki nem sajnálja Magyarországra pazarolni az életét, basszuskulcs!
Megmondtam: ha végre történik valami balhé, tíz évre hátradőlhettek, és alap a kétharmad! De nem várhatunk a sültgalambra!
Az a hülye is, akit ellenőrizetlenül engedtünk át az országon, papírok nélkül, csak Párizsban bírta összeszedni magát?! Miért nem volt jó neki Budapest?!
Húszezer letelepedési kötvényt adtam ki nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül! Még véletlenül is lehetett volna közte legalább egy elmebeteg, aki megkésel bár egy papot! De neeeem, ez is Franciaországban történik!
Mit gondoltok, meddig nyomják még ránk az ikszet csak azért, mert valahol a világban van terrorizmus? Reggeltől estig ezt nyomatjuk a közmédiában, ha véletlenül valami jót is csinál egy arab, azt elhallgatjuk, még a sportközvetítésekből is kivágjuk őket, ahol lehet! De meddig elég ez szerintetek?!
Tudjátok jól, hogy mióta kormányon vagyunk, nem csináltunk semmi értelmeset! A Soros Gyuri is nyolcvan és halál közt van már, nem élhetünk meg belőle a végtelenségig! Gyurcsány egy vicc, lassan a balosok sem veszik komolyan! Szerintetek meddig lébecolhatunk itt kormányon, azzal riogatva, hogy ha nem ránk szavaznak, megint Gyurcsány következik?! A múltkor már én is majdnem elröhögtem magam, mikor ezzel fenyegetőztem!
Ellenségek kellenek, srácok, mert ebből így nem lesz Gucci táska meg rolex a végtelenségig! Belegondoltatok, milyen kockázatos játékot játszunk? Az egész Soros-kampány alatt a guttaütés kerülgetett, úgy izgultam, hogy fel ne dobja a pacskert a vén szatyor, míg le nem vesszük a plakátokat! Az lett volna égő, gyerekek!
Még egy gyűlöletkampányt már nem kockáztathatunk meg, a pápa hülyézésére meg nem alapozhatunk hosszú távon kereszténydemokrata politikát! (De azért szép volt, Zsolti! Laci "Csuhások, térdre, imára!" kifakadása óta nem röhögtem ilyen jót egy antiklerikális fröcsögésen!).
De ebből nem élünk meg, gyerekek, ha nem produkálunk valamit! Röhögtetjük itt magunkat reggeltől estig, hogy még a TEK is csak műgyűjtőket fogott, második világháborús fegyverrelikviákkal! Most komolyan, srácok? A kormányszóvivőt négy órán át kellett csiklintani, hogy jól kiröhögje magát előre, mielőtt kiáll az újságírók elé bejelenteni, hogy nemzetközi terrorsejtet lepleztünk le! Így is majdnem elröhögte magát!
Most komolyan srácok, szerintetek mindenki olyan hülye, mint a szavazóink?! Nem lehet két millió agyhalottra alapozva rizikózni minden választáson egy tízmilliós országban, abban reménykedve, hogy a többség nem megy el szavazni, vagy szétszavaz!
Terroristák kellenek, de sürgősen! Jó, mondjuk, hogy merjünk kicsik lenni, a citrom a magyar narancs. Rendben van, ne robbantsa fel magát, ha annyira nincs kedve. De legalább mosson már be rendesen valakinek egy arab! Aztán majd az Árpiék kiszínezik, mellé vágják a köztévén valamelyik nyugati terrorakció képeit, Andyék meg csinálnak belőle egy katasztrófafilmet a filmalap pénzén. De xarból nem lehet várat építeni!
Ráhelkém is hiába tárgyalt Bahreinben, nem adtak kölcsön egy rendes arab terroristát! Pharaon meg nem feldobta a talpát, épp mikor már megegyeztünk volna!
Ha nem szeditek össze magatokat, fiúk, itt nem lesz több kétharmad, hiába listázgat reggeltől estig a Kubatov! Vagy leszolgáltattok nekem egy rendes terroristát, vagy esküszöm, a Polt Petit küldöm ki arabnak öltözve nőket megrőszakolni, a Szijjártó meg felrobbanthatja magát Ferihegyen, helikopterestül!
Szedjétek össze magatokat, gyerekek, vagy állami tendert írok ki az öngyilkos terrorizmusra is, és akkor majd sírhattok, hogy ezt a feladatot is reflexből ti nyeritek!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!