Szerintetek Orbán Viktor egy diktátor? Miért?
Igaz,hogy korrupt az egész kormány és a Fidesz-KDNP,élükön Orbán Viktorral,királyoknak érzik magukat és tetőtől talpig simlis az egész banda,de szerintem túlzás diktatúrának nevezni,inkább egy korrupt és elitista demokrácia,de a diktatúrától nagyon messze van.
Ennek ellenére sokan szeretnek diktátorozni,pedig fogalmuk sincs mi az a diktátor.
Észak-Korea,Kína,Oroszország-ezekben az országokban van diktatúra. A magyarországi demokrácia inkább az USA-hoz hasonlatos,ott is elég rosszul mennek a dolgok.
"Még véletlenül sem hasonlít a magyar rendszer az USA rendszeréhez., Ott demokrácia van, itt puha diktatúra, egypárt rendszer van. "
Azt hogy itt puha diktatúra van azt nem vitatom viszont Amerikában még keményebb diktatúra van mint itt szóval jobb lenne ha utána néznél a dolgoknak mielőtt ökörséget írsz mert saját magadat járatod le
"az angol választási rendszerben nem kétharmada lenne a Fidesznek, hanem kilenctizede."
Igen, az alsóházban. De az angol parlament nem véletlenül olyan amilyen - ott az alsóház egyedül soha nem képes olyan törvényeket keresztülverni, mint a magyar parlamentben Orbán.
Ott még így is jobb a hatalmi ágak megosztása és ellenőrzése, mint Magyarországon.
Én csak annyit mondok, hogy undorító az egész. Sokáig nem foglalkoztam szó szerint leszartam, hogy ki van hatálmon, de mostanában többet vagyok itthon és többet hallok látok.
Szóval egy undorító sikkaszto ez a kormány Orbánnal az élen aki folyamatosan a haverjainak lop hogy Ne lehessen öt elovenni. Mészáros a semmiből milliárdos. Minden az övé szinte. Senkinek sem tűnik fel?
Minden Fideszes, szinte az összes csatorna újság... Mégis hogy lehete levaltani amikor pumpaljak az egyszerű emberek eszét vele.???
Zsák krumpliert megvehetoek?
Választásokon 2 órára elment az áram?
Itt van szegény Karácsony hiába gondolkodik jól, jót akar a földnek, kevesebb kocsit az utcán, mert szmog van a sok lusta ember meg 5 megallot sem tud menni az iskolaig munkahelyig vagy a boltig -( nem azokról beszélek akiknek nelkulozhetlen) sorolhatnam, mert próbál nyugati módon hozzaalni... Sajnálom öt.
Hozzaszolok egy Fideszt Istenito cikkhez és letorlik???? Hát mi ez ha nem ocsnanysag és lassan diktatúra?
Ez olyan mintha a spanyol és magyar focit kéne egy kalap alá venni. Semmi esély, hogy egy szintén legyen.
Megcsinalta a sok stadiont, hogy Mészáros pumoaljak és ellopja a pénzt az epitkezesbol. Könyörgöm ha már ellopta miért nem lehetett kórházakat felújítási, építeni???? Undorító.
2022ben ott leszek 36 évesen oloszor szavazni és remélem levaltjak. Remélem Karácsony nem adja fel, jelölteti magat és nyer is.
Neki is van hibája, de több emberiséget látok benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!