A nép betiltható? A kormány nem váltható le?
Sok helyen látom, hogy "A nép nem betiltható, de a kormány leváltható" - óriásplakátokat leragasztották, vagy lefújták fekete festékkel?
A plakátrongálók a fenti mondat melyik részével nem értettek egyet?
Igen! Végre valaki szóvá teszi! Én is láttam ezeket a plakátokat és fel is megy bennem a pumpa. Semmi logo, semmi cím, hogy ki büfögte oda ezt a provokatív szöveget.
Megint csak a "válcsukleakormányt" meg "orbántakaroggy" mentalitás, de még a nevüket sem merik odaírni...
Szánalomtenger ez az egész. Vajon ki fizeti ezeket a plakátokat? Miért Orbánt kell mocskolni a soros plakátokért (ami IGAZ és JOGOS), aztán meg csinálni ilyen nyomorult kormány ellen uszító plakátokat? Persze név nélkül, nehogy már vissza lehessen támadni, hogy minek költenek ilyenre a jobbikék vagy a dékáék :D Szánalmas az egész.
"Én is láttam ezeket a plakátokat és fel is megy bennem a pumpa."
Miért? Szerinted melyik része nem igaz? :-)
"Vajon ki fizeti ezeket a plakátokat?"
Valami magánember, de nem nyilvánosak az adatai. Mindegyik ellenzéki párt nyilatkozott, hogy bár egyetértenek vele, de nem ők rendelték meg a plakátokat. De természetesen azt hiszel, amit akarsz.
"...ilyen nyomorult kormány ellen uszító plakátokat?"
Hol uszít az a plakát??? Egyszerű tényközlés, a kúria is így ítélt. Nem politikai, hanem tájékoztató plakát - ez volt a kúria hivatalos állásfoglalása.
" minek költenek ilyenre a jobbikék vagy a dékáék"
Mivel ők NEM közpénzt költenek, arra költik, amire akarják... Nem így gondolod?
"Szánalmas az egész."
Valóban az volt részedről, egy szánalmas kísérlet... De csak próbálkozz, lesz ez még jobb is! :-D
Tudod, hogy nekem mi a véleményem?
Az, hogy a Fidesz és a magyar társadalom nagyon jól összeillenek. Megtalálta a zsák a foltját.
Nem is lesznek leváltva, mert ennek a népnek tökéletesen megfelelnek.
"Mivel ők NEM közpénzt költenek, arra költik, amire akarják."
A múltkor még azt mondták, nem kapnak civil forrásból pénzt, csak a törvényileg járó pártfinanszírozást. Az nem "köz" pénz? Vagy egyszer közpénz másszor nem?
Az egésszel.
A nép betiltható, mert ha a nép nem tudja hogy mi a helyes irány, akkor a komránynak -akik tudják- kezükbe kell venni az irányítást.
A kormány leváltható: Nem, mert nincs más aki képes lenne kormányozni, kizárólag Orbán Viktor alkalmas erre.
Na, látod, ez már sokkal jobb. :-DD
Csak egy kérdés: tulajdonképpen mi is a konkrét bajod Sorossal? Mit tett, amiért vesznie kell? (Azon kívül, hogy fizette a jelenlegi kormány sok tagjának a tanulmányait... Mert ez tényleg káros cselekedet volt.)
"ha a nép nem tudja hogy mi a helyes irány, akkor a komránynak -akik tudják- kezükbe kell venni az irányítást."
Konkrétan EZT hívják diktatúrának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!