Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok, hogy csak azt...

Támogatnátok, hogy csak azt lássa el az egészségügy aki dolgozik?

Figyelt kérdés
Nemzeti érdekekkel ellentétes a sok munkanélküli segélyes ellátása. sokan vannak.

2017. júl. 31. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

"menj le Baranyába vagy Miskolcra ahol 80 ezres rabszolgabérért agyonverik egymást az emberek mert nincs munka"

Már megint kezditek?85 ezer a minimálbér, de annyit max papíron keresnek az emberek.

A Bosch, Takata, Hell stb simán kifizeti a 150 nettót, de ha van valami épkézláb szakmád, mondjuk nehézgépkezelő, akkor a 200-at is.

2017. júl. 31. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
A tb-t a munkanélküliek is fizetik,vagy valaki helyettük!
2017. júl. 31. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy remélem törlik a kérdést,mert erősen fasiszta.
2017. júl. 31. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:

"Jelenleg akinek nincs munkahelye, az valzeg TB-t sem fizet, így azok csak pénzért kerülnek ellátásra, tehát igazából tényleg csak az van ellátva aki dolgozik."

Ez nem teljesen így van, mert attól, hogy nincs munkahelye, még fizetheti maga után, vagy fizeti helyette az önkormányzata (1 évig van rá lehetőség), vagy álláskeresésin van. Akinek van TAJ-kártyája, és valaha már biztosított volt itt Mo.-n, annak semmiképpen nem számlázzák ki a kezelés költségét, csak az addig nem fizetett TB-t, max öt évig visszamenőleg (és ha nem tudják behajtani, mert nincs semmije, akkor így járt a NAV, de attól még ellátják).

"menj le Baranyába vagy Miskolcra ahol 80 ezres rabszolgabérért agyonverik egymást az emberek mert nincs munka"

Gyere "le" te egyszer Pécsre vagy Miskolcra és ne a médiából tájékozódj, mert nagyon unjuk már a "jaaaj szegény Borsod, ott mindenki száraz kenyérhéjon él és rongyokat visel" szöveget, miközben ugyanabból a minimálbérből itt 40 ezer lakbért fizetsz, nem 120 ezret.

2017. aug. 2. 02:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Gyere "le" te egyszer Pécsre

Pécsi vagyok eredetileg, no akkor most pofára estél? vagy pofára estél? tvt környékén nőttem fel, jobb mint otthon volt a kedvenc helyem míg szét nem tojták, és még malomvölgybe jártam bográcsozni a haverokkal

tudod nem ok nélkül menekültem ki pávalandból

2017. aug. 2. 07:17
 16/17 anonim ***** válasza:

semmirekellő, munkanélküli anyuka összeszed valami vírust.

nem kezelik ki. továbbadja bölcsödés/ óvodás/ iskolás gyerekének. ő meg a kortàrsainak,mondjuk a te gyerekednek...

ahha, faca ötlet...

2017. aug. 3. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem. A szolidaritás alapvető érték, nem akarok olyan országban élni, ahol ezt nem tisztelik.

A szegényeket, munkanélkülieket, hajléktalanokat, időseket, rokkantakat, fogyatékkal élőket támogatnunk kell. Ők is a nemzet, ami az Ő érdekeikkel ellentétes valójában az ellentétes a nemzeti érdekekkel.

Vagy szerinted a "nemzeti érdek" az azt jelenti, hogy a gazdagok, fiatalok és egészségesek érdeke?! Hát én olyan "nemzethez" nem akarnék tartozni.

2017. aug. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!