Ha kevesebb lesz a parlamenti képviselő megnő a bentmaradt szerencsések fizetése?
elviekben valóban nem, de azért én innék mérget rá...
(sajnos) el tudom képzelni, hogy arra való hivatkozással, hogy az egyes képviselőknek nagymértékben megnőttek a feladatai, - hiszen kevesebbeknek kell ellátni ugyanannyi feladatot - méltányos, ha a nagyobb munkát magasabb fizetéssel honorálják...
mindenesetre kíváncsi leszek, hogy ha bevezetik a kisebb létszámot - persze, ha egyáltaln bevezeti, mert a mostani módosítás nem végrahajtó tartalmú, mindössze arról van szó, hogy majd, egyszer, valamikor, külön törvény fog rendelkezni a kisebb létszámról...
szóval, HA bevezetik, akkor mennyivel fog csökkeni az képviselőkre jelenleg szánt összeg.
borítékolom: igen- igen kis mértékű lesz a változás...
persze arra is kíváncsi vagyok, hogy hogyan kompenzlják azokat, akik - az esetleges létszámcsökkentés miatt - nem juthatnak be a következő ciklusban. lehet, hogy a innen- onna felszálló hírek, amelyek szerint az államigazgatás erőteljes megerősítését tervezi az új kormány, éppen ezeknek az "áldozatoknak" lesz a kádertemetője - persze igen jó pénzért...
az első mondat helyese:
elviekben valóban nem, de azért én NEM innék mérget rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!