Videoton tisztes helytállással, partyban volt a francia sztárcsapat, a Bordeaux ellen, mégis, a liberálisok 444-en még ezt sem tudják megbecsülni. Mi kell nektek, liberálisok, hogy büszkék legyetek az országra?
# 5/10 Időpont tegnap 23:22
Érdekes, amikor Katinta kikelt a fideszhívő úszószövetségen, akkor mocskos libsi volt, és néhány "csököttagyú fanatikus orbángyűlölőn" kívül senki sem szereti azt a "prostit".
Most a fideszhívők rájöttek, hogy Katinka hozza az eredményeket sorra, most már minden balos izomból fikázza. Hát persze :-D
Propagandapróbálkozásnak is szar volt ez pajti...
# 9/10 Időpont tegnap 23:36
Nem, ott azért fociznak ennyien, mert más esélyük nincs a kitörésre a favellákból. Hála a hasonlóan korrupt szar országvezetésüknek, mint a mienk. :-)
Aztán majd az orvosoknak is erről beszélsz majd kérdező, mikor nyitott mellkassal szállítanak át egy másik kórházba, hogy a Videoton milyen jól helytállt?
Senki se hőbörögne a magyar foci miatt, ha az nem állami pénzeken lenne hízlalva.
Semmi. Nem azért fizetik őket, hogy jókat írjanak az országról, vagy bármiről aminek köze van a kormányon lévő Fideszhez, vagy ahhoz köthető.
Csak rosszat, negatívat, rombolót, és bolhából elefántot (metró fakocka). Ezért kapják a pénzt, ezért működnek.
Csak legalább elismernék bszmeg, de nem, még behülyítik az embereket, hogy az az igaz amit ők írnak (a plafon meg reped)
# 12
látom te se jutottál tovább a kamunews 444nél. Milyen nyitott mellkas? Az megvan, hogy kamu hír volt az egész röntgenes cétés sztori? barom
# 13/14 Időpont ma 08:40
:-))
# 14/14 Időpont ma 08:41
Miért, nem nyitott mellkassal szállították át egyik helyről a másikra? :-D
Komolyan, és akkor még ő ugat agymosottságról...
"Érdekes, amikor Katinta kikelt a fideszhívő úszószövetségen, akkor mocskos libsi volt, és néhány "csököttagyú fanatikus orbángyűlölőn" kívül senki sem szereti azt a "prostit"."
Nem tudom miről beszélsz.
A baloldal mindig is fikázta a sportolókat. Aztán mivel Katinka nem értett egyet Gyárfásékkal, rögtön elismerték, hogy hát igen, ez valami.
Amióta csak az eredményeket csinálja, megint egy moslék.
"Nem, ott azért fociznak ennyien, mert más esélyük nincs a kitörésre"
Igen, meg azért, mert vannak példaképek arra, hogy ha teljesít az ember, akkor lehet bármi.
Lehet szaroskodni, de ők nem csak "labdahajigálók", hanem sokak számára példaképek, akár mennyire fáj is ez nektek és ilyenkor utat mutatnak a fiatalságnak, még ha nem is fogadja el mindenki.
# 16/17 Időpont ma 09:02
Én nem tudom te milyen baromságokat hordasz itt össze, amit mantráznod kell a gondolkodás helyett. Igen, gyűlölték a sportolókat, azért volt ugyanúgy rengeteg támogatás nekik, meg azért hoztak ide sporteseményeket. Tényleg ilyen átlátszó hazugsággal kell jönni?
"Igen, meg azért, mert vannak példaképek arra, hogy ha teljesít az ember, akkor lehet bármi."
Ezt nem tudom, hogy velem vagy magaddal akarod inkább elhitetni. Egyrészt ott kb. nincs más. Másrészt elég szar élete lehet az embernek, ha _EZEK_ a falábúak a példaképei. Harmadrészt hamar jön a pofon amikor lehetőséged nincs elmenni sportolni, mert a tömegsport le van szarva a kormány által. Tudod, ott ahol megszerethetnék igazán a sportot, hogy tovább akarjanak lépni.
Szóval ha elolvastad volna azt amire válaszolok, máris beljebb lennénk.
# 17/17 Időpont ma 09:52
Szerintem meg nézz utána jobban. Kevesebb világbajnok van ebből a sportból, mint ahányan dekáznak külföldön, sokkal zsírosabb összegekért...
"Másrészt elég szar élete lehet az embernek, ha _EZEK_ a falábúak a példaképei."
Na, a kifejtést csak megette az éter. Szóval szerinted melyik mai magyar focistára lehet úgy felnézni, mint egy Romario-Ronaldo (a brazil, nem a pina) stb játékosokra?
Ez példakép duma ott működik, mert van honnan. Itt meg nálunk szegény Aranycsapat van még mindig.
"Szerintem meg nézz utána jobban. Kevesebb világbajnok van ebből a sportból, mint ahányan dekáznak külföldön, sokkal zsírosabb összegekért..."
Szerintem neked kellene utána nézned. Egyáltalán tudod mi az a Brazil JiuJitsu? Meg szerinted csak világbajnoki címmel lehet kitörni a gettóból? Tucatjával vannak versenyek az egész világon ebből a sportból, ha nem is világbajnoki szintű, de ilyen már ki tud törni az ottani gettóból.
Mert az téged ne zavarjon, hogy brazíliáról beszélek itt neked, erre te jösz a magyar focistákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!