Erre most vajon büszkének kellene lennie Magyarország jelenlegi kormányának? (Már több a közmunkás, mint a munkanélküli + cikk)
Van bárki, aki végigolvasta az egész cikket, vagy csak a címig jutottatok el?:-) Eddig is több volt a közmunkás, mint a munkanélküli, gyakorlatilag teljes foglalkoztatottság, sőt, egyes területeken komoly munkaerőhiány van Magyarországon. A probléma a szakképzettség és a mobilitás hiányában keresendő, ezek javítására léteznek programok. Érdemes ezt is elolvasni:
Persze lehet végtelenül ostobán kommunistázni, mit várjon az ember a vérbeli, állandó protestszavazóktól, akiktől csak annyi telik (BÁRMELYIK kormányról van szó), hogy "monnyon le".:D
De az emberek itt inkább az adófizetők pénzét kidobják hülyeségre,mint a közmunka.
Csak nehogy már otthon üljön a közmunkás.
Azért,mert arra irigykednek,ha valaki nem dolgozik.
Attól,mert kapun belüli munkanélkülieket állítunk fel,még nem fejlődik az ország.
Ezeket az embereket pedig sosem fogod a versenyszférába terelni,közmunkával!
"Szerintem minden valamire való ember törekszik arra hogy legyen munkahelye még akkor is ha szerinted ez komonista felfogás. Én nem tehetem meg hogy otthon üljek és várjam a jószerencsét."
Hatalmas kiadás az állami szféra fenntartása még közmunkások nélkül is.
Azért is em fizetik meg a valóban dolgozókat,akik a versenyszférában dolgozókat,mert pl egy 300 fős falunak és polgármestere van,meg minden kamu beosztások miatt kell ekkora adóterhet viselni a vállalkozóknak.
Kedvencem mikor bemegyek a polgármesteri hivatalban és 5-en ülnek bent,és abból 1 csinál valamit,a többi meg a seggét vakarja,de ezek hiszik magukat valami istennek,hogy ők dolgoznak.És ezek beszélnek úgy az emberekkel,mint a kutyával,ha belépsz oda.
Igen,sajnos vagy nem sajnos,idővel gépesítés lesz,és a butább,egyszerű embereknek nem lesz annyi munkájuk,mint 50 éve.
És pl nem lesz mindenkinek 450 pontja,hogy felvegyék a jogi karra,vagy mérnöknek.
Amit közmunkára kidobnak inkább az oktatás erősítésére költenék,mert szörnyű,amilyen színvonal van az állami iskolákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!