Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erre most vajon büszkének...

Erre most vajon büszkének kellene lennie Magyarország jelenlegi kormányának? (Már több a közmunkás, mint a munkanélküli + cikk)

Figyelt kérdés
[link]

2017. júl. 27. 12:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
#10 Akkor dolgozzanak helyettünk a robotok. Gépesítsék az ipart, és olyan hatékony termelésbe kezdenek, hogy még akkor is megéri az üzemeltetőnek, ha a volt alkalmazottakat egy életen át ingyen kifizeti munkabérrel. Valaki szerint dolgozni kel, valaki szerint meg a munka egy kommunista dolog. Nézd, mindenáron nem kell dolgozni. Gépesítsék az ipart, csak ne halljon éhen senki! Aztán mindenki jobban jár. Aki meg dolgozni akar, az dolgozzon plusz pénzért!
2017. júl. 27. 13:39
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy embernek kell ahhoz dolgozni, hogy a gazdaság fenntartható legyen? Előző voltam!
2017. júl. 27. 13:44
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Persze ez is csak a megfelelő társadalomban megvalósítható. Fontos, hogy az ember valami építő jellegű elfoglaltságot keressen szabadidejében!
2017. júl. 27. 13:56
 14/30 anonim ***** válasza:
39%

Van bárki, aki végigolvasta az egész cikket, vagy csak a címig jutottatok el?:-) Eddig is több volt a közmunkás, mint a munkanélküli, gyakorlatilag teljes foglalkoztatottság, sőt, egyes területeken komoly munkaerőhiány van Magyarországon. A probléma a szakképzettség és a mobilitás hiányában keresendő, ezek javítására léteznek programok. Érdemes ezt is elolvasni:

[link]

Persze lehet végtelenül ostobán kommunistázni, mit várjon az ember a vérbeli, állandó protestszavazóktól, akiktől csak annyi telik (BÁRMELYIK kormányról van szó), hogy "monnyon le".:D

2017. júl. 27. 14:15
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
ma 13:26 Figyelj ha nem akarsz ne dolgozz. Ki nem xarja le. Ülj otthon és várd az alapjövedelmet. Egyébként se érdekel ki dolgozik ki nem. Aki közmunkázik az valamennyit csak dolgozik. Ha mást nem akkor szemrtet szed. Még ha Gdp- nem is termel. És a közfoglalkoztatott is örül mert nem szociális segélyt kap mondjuk fele annyit. Te még ettől is megfosztanád őket. Azért mert te nem akarsz dolgozni ne nézz le mást. Szerintem minden valamire való ember törekszik arra hogy legyen munkahelye még akkor is ha szerinted ez komonista felfogás. Én nem tehetem meg hogy otthon üljek és várjam a jószerencsét.
2017. júl. 27. 14:21
 16/30 anonim ***** válasza:
93%

De az emberek itt inkább az adófizetők pénzét kidobják hülyeségre,mint a közmunka.

Csak nehogy már otthon üljön a közmunkás.

Azért,mert arra irigykednek,ha valaki nem dolgozik.

Attól,mert kapun belüli munkanélkülieket állítunk fel,még nem fejlődik az ország.

Ezeket az embereket pedig sosem fogod a versenyszférába terelni,közmunkával!

2017. júl. 27. 15:09
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Persze,valakinek a szemetet is fel kell szedni,csak jelenleg 10-szer annyi szed szemetet,mint amennyinek kellene.
2017. júl. 27. 15:10
 18/30 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem minden valamire való ember törekszik arra hogy legyen munkahelye még akkor is ha szerinted ez komonista felfogás. Én nem tehetem meg hogy otthon üljek és várjam a jószerencsét."

Hatalmas kiadás az állami szféra fenntartása még közmunkások nélkül is.

Azért is em fizetik meg a valóban dolgozókat,akik a versenyszférában dolgozókat,mert pl egy 300 fős falunak és polgármestere van,meg minden kamu beosztások miatt kell ekkora adóterhet viselni a vállalkozóknak.

Kedvencem mikor bemegyek a polgármesteri hivatalban és 5-en ülnek bent,és abból 1 csinál valamit,a többi meg a seggét vakarja,de ezek hiszik magukat valami istennek,hogy ők dolgoznak.És ezek beszélnek úgy az emberekkel,mint a kutyával,ha belépsz oda.

2017. júl. 27. 15:13
 19/30 anonim ***** válasza:
68%
15#, egy kicsit túlbecsülöd a közmunkások munkamorálját. 15 fős csoportban 14 perc támasztja a lapátot, egy pedig szedi a szemetet és ezt felváltva csinálják.
2017. júl. 27. 15:14
 20/30 anonim ***** válasza:
41%

Igen,sajnos vagy nem sajnos,idővel gépesítés lesz,és a butább,egyszerű embereknek nem lesz annyi munkájuk,mint 50 éve.

És pl nem lesz mindenkinek 450 pontja,hogy felvegyék a jogi karra,vagy mérnöknek.

Amit közmunkára kidobnak inkább az oktatás erősítésére költenék,mert szörnyű,amilyen színvonal van az állami iskolákban.

2017. júl. 27. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!