Göncz Árpád politikai öröksége, miért nem fontos holisztikusan a magyar társadalomban?
Miért nem lehet ennyi év után sem összekötő, Fidesz szimpatizáns, Jobbik szimpatizáns és MSZP valamint az összes többi párt szimpatizánsai, és pártatlanok , függetlenek közt?
Politikai direktívája, és élete pedig szerintem igazán olyasmi a III. Magyar köztársaságban ami nem elenyésző, folyamatosan figyelni kéne rá. Nem?
Szerintem nem tisztességes, hogy valakit aki olyan mint Ő bárki nem ismerjen el vagy hivatkozzon rá, mert éppen "liberális" volt, nézetekben pl.
Azért Ő még mindenki elnöke volt. Azért írtam ki a kérdést, mert hiányolom az emlékét, főleg mostanában, amikor Áder János mint köztársasági elnök sokak szemében elmúlt, a tudott ügyek miatt.
"Ha szolgálni kívánok valakit, azokat szolgálom, akiknek szolgálójuk nincsen: a védteleneket, akiknek sem a darutollas úri világban, sem az egyenlők közt egyenlőbbek világában nem jutott jó szó, akik a versenytársadalom versenyképtelenjei, akiknek nincs eszközük megvédeni Önmagukat, s akik épp ezért leginkább szorulnak védelemre."
Ti, hogyan emlékeztek rá?
Mert még nagyon frissek az emlékek, aktuálpolitikai viták vannak.
Könnyebb egységesen elismertetni Szent Istvánt, Mátyás Királyt, Kossuth Lajost, mint a rendszerváltás utáni politikusokat. Egyébként ha megnézed, alig találni az egész XX. században is olyan politikust, akinek nem megosztó a megítélése Magyarországon.
Tényleg így volt.
"Az MSZP-nek erkölcsi támogatást nyújtó Göncz Árpád Patkány fedőnéven beszervezett besúgó volt. A kutatók, újságírók stb., akik belépési engedélyt kaptak a Történeti Hivatalba, röhögve vagy szörnyülködve olvasgatják a jelentéseit"
Hogy mást ne mondjak Gönc Árpádnak patkány volt a beceneve a börtönben és volt egy patkány nevű besúgó is ami éppen illik rá. Minő véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!