Egyre több a (bér) troll az ellenzéki újságírói hozzászólásoknál?
"Bértrollnak ellenzéki oldalon mi értelme lenne?"
Erre te biztosan tudod a választ.:D
"Mi van akkor, ha csupán más a véleménye valakinek? Hiszen ti olyan jók vagytok toleranciából, gyűlölködés ellenességből, és másság elfogadásból, amikor ti oktatjátok ezt magas lóról a földi halandók számára. Ilyenkor hol vannak az alapelvek? Miért bélyegeztek bérkommentelőnek, és még meg lehet nézni mennyi mindennek itt a gyakorin is minden olyan embert, akinek eltér a véleménye attól, amit ti hallani szeretnétek? Nem vagyunk egyformák. Tanuljátok meg ti is respektálni a másik ember véleményét úgy, ahogyan ti is elvárjátok, hogy tiszteletben tartsák a tiéteket! Kis gyakorlással menni fog."
Ez mind szép és jó! Csak tudod nem mindenki szeret a falnak beszélni.
Amúgy komolyra fordítva a szót, ez nem jobb/baloldal/konzervatív/liberális/istentudja milyen oldaltól függ, hogy valakit meghallgatunk észérvekkel és ugyanúgy válaszolunk rá. Ez intelligencia kérdés. Van olyan fidesz szimpatizáns akivel simán elbeszélgetek és ő is meghallgatja az én véleményemet. Elfogultnak elfogult, és nem lehet kizökkenteni az álláspontjából, de érvekkel próbál válaszolni.
Ellenpélda, amikor egy Liberális gondolkodású ember próbál észérvek nélkül ráderőltetni mindenféle szélsőséges gondolkodást.
Itt a lényeg azon van, h ki tud következetesen érvelni, és ki az akinek csak a szája fröcsög a köddel a szeme előtt.
(magánvélemény, de a liberális oldalon még mindig sokkal több ember van akivel lehet értelmesen beszélni és nem úgy beszél orbánról mint a 2. krisztusról)
Emlékszel,mit csinált Hoxha bácsi Albániában?700 000 bunkert építetett,mert aggódott az atomtámadásoktól.
Szerintem az anti-troll,GYK-s felhasználóknak is kell egy-egy.
De ne félj,nem lesz itt semmilyen háború,pont majd a trollok miatt,lol.De fő a biztonság!
Nekem van 15 személyes bunkerem,jó sok rövid pia(pálinka,vodka),sok muffin és van sok vékonytészta,paradicsomszósz és mozzarella,amiből sphagettit birunk csinálni.De birunk mást is késziteni,van egy szinttel leljebb konyha,ott tele van pakolva mindennel.
Ha el akartok jönni,hivjátok fel ezt a számot:
6660690911.
Az első 14 jelentkezőt várom szeretettel!
"magánvélemény, de a liberális oldalon még mindig sokkal több ember van akivel lehet értelmesen beszélni és nem úgy beszél orbánról mint a 2. krisztusról"
LOL. A leírás második fele nyilvánvalóan igaz, az elsőre vonatkozóan kérdés, mit nevezel te "értelmes beszéd"-nek.:-) Ha abból indulok ki, hogy szerinted csak "próbál érveket hozni", de "elvakult", ezért nem ért egyet veled, akkor valószínűleg nem ugyanazt, amit pl. én.
kb 250 ezres liberalis tabor van szemben a 10szer akkora fidesz tabor
megis 10szer annyi a libsi troll
higyvanez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!