Mit szóltok, hogy újabb 8,5 milliárdot költenek a Felcsúti kisvasút meghosszabbítására Bicskéig?
Őszintén? Kapaszkodjatok, én örülök neki! Na nem annak, hogy Viktorka újabb vágyálma valósul meg, hanem annak, hogy egy Bicskéig meghosszabbított kisvasúton főleg ha lesz rendes pályasebesség, még utas is elő fog fordulni. A jelenlegi oda-vissza tilitoli kisvasút semmire nem jó, ha úgy csinálják meg, hogy alapból Bicskén a Pest felől jövő vonatokhoz kapcsolódva indulnak a kisvasúti vonatok akár még hivatásforgalma is lehetne, tehát munkába, egyetemre járni lehetne a kisvasúttal, sőt akár még teherszállításra is jó lehetne, ha lenne nagyvasúti kapcsolata, így most csak egy hétvégi viccvonat, kb. gyerekvasút gyerekek nélkül és nem a budai hegyekben.
Tömeg eztán se lesz rajta, de így legalább nem kertaljai játékvasút lesz, hanem eljut oda, hogy akár még értelem is lehet.
a "he" a nyavalygónak szólt
amúgy én vasútrajongó vagyok, attól nem fogom szeretni kevésbé mert éppen Orbán csinálja
de nem tudja befejezni ez az idióta zsebdiktátorocska, mert jövőre kormányváltás lesz
helyette lesz 13.nyugdíj hajrá MSZP
köszönöm a 0%-ot, meg azt, hogy kevés a %-om van....nem érdekel
de ez is mutatja, hogy nem tetszik az itteni bégrtő fideszbirkáknak, ha az Orbán-rendszert kritizálod és kimondod az igazat
de nem tart sokáig, jövőre választások, és kormányváltás
hahahahahaha
Nem csodálkozok, Kérdező, a Viktátor meg a sleppje mindig is "jobban tudta", hova kell a pénz, mint az átlagember.
Remélem a szavazók elégedettek a döntésük eredményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!