Mit szòlnak a nemzeti radikálosok, hogy egykor "nácinak" titulált pártjukat Vona még a balliberálisok számára is szalonkepes párttá tette?
Ja, tényleg nagy ötlet volt elüldözni a szavazóik harmadát.
ma 12:46
Gondolkozz. Az "elüldözöttek" azok, akik akkor voltak a szavazóik mikor olyan pici bázissal bíró párt voltak akik egyszerűen Magyarországon annál több szavazót azzal a politikával soha ebben az életben nem szerzett volna. Na ahhoz képest mennyi szavazójuk van ma? Mára minden eddiginél nagyobb a támogatottságuk, sosem volt még ennyi biztos szavazó és esetleg rájuk szavazójuk! Ha meg akarják tartani azt a harmadot minden bizonnyal megtarthatták volna, de ma akkor pont ugyanannyi szavazójuk lenne csak. Na ennyivel több szavazóért megérte feláldozni az akkori sokkal kevesebb szavazójuk harmadát.
Én megértem, hogy ez a fideszeseknek csípi a szemét és próbálják ezt valamiféle visszalépésnek, kudarcnak beállítani, mert félnek. De a matek része egyértelmű, több szavazó mint valaha azelőtt.
Miért, mennyi szavazójuk van ma? :D
Ne haragudj, nem vagyok fideszes, utálom a Fideszt, de ez tényleg érdekel.
2010-ben volt 848.000 voks. Nyilván hogy veszítettek belőlük mert változtattak a politikájukon, és mégis mára a friss felmérések szerint már túllépte a 900.000-et csak a biztos szavazókat számolva(általában a Publicusnál nézem). Tehát a veszteségek mellett is, így is több szavazójuk van, erre nehezen lehet rákenni, hogy rosszul csinálták.
Viszont az rögtön ki is bukott, hogy csak beszólogattok a semmire, mert ha azt sem tudod hogyan alakult és mennyi ma a szavazóik száma na azt meg honnan a búbánatból tudod, hogy elveszítették a szavazók harmadát??? Sehonnan, csak mindig bemondjátok mint tényt amit csak szeretnétek ha úgy lenne.
2014-ben meg több, mint 1 millióan szavaztak rájuk. Szóval tényleg nagyot növekedtek. :D
Tudod mi az a BIZTOS szavazó? (feltéve ha a másik válaszadóigazat írt a 900.000-ről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!