Semmi rossziondulat, de a rengeteg stadion közé miért nem fér be egy egy új kórház is? Ha már annyira nép egészségügyre mennek a stadionokkal, ha egy egy helyett kórház épűlne nem lenne senkinek sem baj.
Igazából készülgetnek, de egyet én sem értek:
rettenetesen szigorú elszámoltatás mellett akár - a ráfordítás x%-át ráköltve - ellenőrzési osztályok létrehozásával miért nem lehet adni pénzt a jelenlegi kórházaknak? Ki kell kötni, hogy mire költhetik el a pénzt és kész, a beszerzést, raktározást meg legalább három ember ellenőrizze: aki beszerzi a kórház részéről, az állam részéről az ellenőr, valamint egy ellenőr aki az ellenőrt ellenőrzi.
Ez most hülyén hangzik, de ez után sztem a pénzből legalább kötszert, ágyneműt, párnát, infúziót és egyebet vennének mintsem elsikkasztanák...szerintem
# 3
kieg: mert ugye minél több emberen megy át a dolog, annál nagyobb a lebukás esélye tehát annál kevésbé érné meg 3 milliárdból elsikkasztani a felét...így lehet 3 milliárdból csak 200 ezer sikkadna el. Az se jó, de jobb arány azért.
Közelebbről négy szuperkórházról van szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!