Milyen Magyarorszagon elni?
Én el fogok költözni innen.
2 évem van még egyetemből és utána megyek is.
Én jól élek Magyarországon. Havonta közel fél millió forintot keresek bruttóban, kapok 13. havi fizetést, cafeteriát is.
A nagyvárosokban többségében elfogadhatóak az életkörülmények (természetesen ott is van gazdagabb és szegényebb réteg is). Kisvárosokban és falvakban nincs sok munkalehetőség.
Igazából azt veszem észre, hogy aki akar, az tud nagyon jól élni, ám azért keményen meg kell dolgozni. A legtöbb ember azt várja, hogy egy érettségivel majd nyugati béreket keressen, minden az ölébe hulljon. Ez itt nem működik. A magyar emberek mentalitásával van baj, sokan azt hiszik, hogy ők azért nem keresnek magas fizetést, mert a Fidesz, a Kormány, az elmúltnyolcév, meg hasonló marhaságok.
Nem vagyok a Kormány támogatója, sőt nyíltan támogatom az egyik ellenzéki pártot, még mielőtt valaki elkezdene itt fideszbérencezni.
12-13.
Őszintén,mondjatok egy olyan ismer magyar embert,akinek megérte itt maradni.
Aki itt marad és próbálkozott,annak szar élete volt,majd bele is rokkant.
Én nem akarom úgy végezni,mit a fekete ruhás nővér,vagy bárki más,aki próbált tenni valamit.
Ha itt maradsz,akkor vagy behódolsz és nem változik semmi,vagy lázadsz,de akkor ellehetetlenítenek,nem lesz munkád,nem lesz nyugodt családi életed és vagy öngyilkos leszel vagy kimenekülsz külföldre...
Ez az ország nem éri meg a feláldozott emberéleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!