Nem lenne jobb, ha így állnánk hozzá a magyarok a FIDESZ-rendszerhez?
Ahelyett, hogy mindenki háborogna meg tüntizne Orbán ellen, a civil életben mindenki látszólag behódolna neki, de sutyiban megmaradnánk szabad, gondolkodó embernek, akik ismerősök és barátok körében pletykálkodnak csak.
Megadnánk a Császárnak, ami a Császáré.
Nem olyanok lennénk, mint a fenyőfa, ami inkább törik, de nem hajlik, hanem olyanok, mint a fűszál, ami inkább hajlik, de nem törik.
Az eseményeket nem alakítani próbálnánk, hanem csupán sodródnánk velük miközben a legjobbat próbálnánk kihozni aktuális helyzetünkből, és elismernénk, hogy az élet spontán, bonyolult, és kifürkészhetetlen, nem változtathatunk minden aspektusán.
Úgy kéne hozzá állni, hogy 4 évente menjenek el szavazni utána meg fogadják el azt amit választottak.
Én untam Gyurcsány alatt is hőbörgést. Ha megválasztották az MSZP-t akkor az legyen amit ők jónak gondolnak, aztán ha ez nekem nem jó majd legközelebb valaki másra szavazok.
"Tehát törődjek bele, hogy fát vágnak a hátamon?"
Így is fogalmazhatnánk. És ha emiatt dühöt, keserűséget, vagy hamis vágyakat éreznél, segíts magadon meditációval és önhipnózissal.
miért kéne behódolni?
amikor lehetne jobb
mi a világviszonylatban egy gazdag ország vagyunk!
Csak szarul használjuk fel a pénzünket!
Hozzáértő vezetőkkel, a rendelkezésre álló forrásokból egy sokkal jobb országban élhetnénk!
nem szabad beletörődni
sok exkomcsi takarodjon!
a demokráciában születettek vegyék át a helyüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!