Orbán Viktor már nagyobb magyar, mint Petőfi, Szécsényi vagy Kosuth?
Sajnos nem találtam ezt a hírt csak ellenzéki lehúzós portálon, így nem tudom elsődleges forrásból mutatni. De mindenesetre érdekes, hogy a rezsicsökkentés, a folyamatos bérelemés, a nagycsaládosok kedvezménye és a migránsok, akik potenciális terroristák távoltartása révén, már most beelőzte a régi nagy magyarokat a miniszterelnök és még mindíg van előtte sok ciklus.
Habár reálisan gondolkodva, igazuk lehet a magyaroknak, mert a több milliós terrorista áradatot megfékezte Orbán. Ez valóban mérfőldkő a nemzeti tettekben. Nézd meg nyugaton, svédországban napi szinten történnek bűncselekmények, nem múlik el hét stadion vagy belvárosi robbantások nélkül és ezeket mint a migránsok teszik. Szóval így már reális a felmérés. Szerinted is?
Azt mondja, hogy minden magyar újszülött szüleinek, adja a gyest és a baba-kötvényt, bárhol is születik a világon!
Lehet, hogy 100x gazdagabb Kanadában, USA-ban, egyéb helyeken élő magyar család, mint Orbán-Mészáros L. együtt, de ő a gyest + baba kötvényt elküldi oda!!! De hogy itthon hány család él mélynyomorban, az nem számít.
Ne,m pontosan értem, hogyan lehet Orbánt egy napon említeni , csak a felsorolt magyarokkal?
Orbán - mint diktátor - hogyan lehet egyáltalán magyar?
Rákosi Szibéria leghátsó sarkában végezte. Orbán még csak el sem jut odáig, de sorsa ugyanaz lesz.
A fizika törvénye a politikában is érvényesül: Amilyen a hatás, olyan az ellenhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!