Csak én látom úgy, hogy a magyar nagyvárosokban már egy elég széles réteg él nyugati színvonalon?
# 9/10 Időpont ma 21:13
1,5 milliós stabil szavazótábora van az elQrmánynak.
Szerintem megválaszoltam a kérdésed.
# 9
na te nyomorult, mond el szerinted miért rossz az ország ahol élünk?
oktatás, átlagkereset, ügyintézés, lehetőségek, egészségügy
minden kategóriában kérek válaszokat, és nem ilyen meghalt a kislány a CT gép miatt szerű hazugságokat ami bizonyítottan egy hatalmas kacsa volt. Köszi
Oktatást most verik szét, folyamatos forráskivonás mellett.
Az átlagkereset egy szépen manipulálható statisztika, sok értelme nincs.
Ügyintézés hónapok kérdése a legapróbb szar is.
Lehetőségek nincsenek.
Egészségügy: Nincs orvos, nővér, kötszer, tű, gyógyszer, elem, cserébe van időpontkérő időpont.
Megfelel bunkókám?
Oktatást most verik szét, folyamatos forráskivonás mellett.
----
ingyenesen járhat a kölköd bölcsödébe, óvódába, ált. suliba, középsuliba, és ha napi 2 órát képes seggelni, akkor ingyen mehet egyetemre is ösztöndíjjal piacképes tudást szerezni (oké tanulmányi szerződés, de ha lógsz 2 millióval az államnak a suli végén, akkor nyílván kimész egy évre dolgozni és 3 hónap melóból visszafizeted a tartozásodat)
Az átlagkereset egy szépen manipulálható statisztika, sok értelme nincs.
--------------
én többet keresek mint 3-4 éve, a boltban nem lettek sokkal drágábban a cuccok én viszont jóval többet keresek. Biztos hülye vagyok.
Ügyintézés hónapok kérdése a legapróbb szar is.
--------
ügyfélkapu, minden számlám neten fizetem. hol volt ilyen pár éve? ezen neked mi lassú?
Lehetőségek nincsenek.
-------------------
de vannak, lásd: majdnem ingyenes színvonalas oktatás
(nyugaton hol járhatsz INGYEN iskolába szerinted?!)
Egészségügy: Nincs orvos, nővér, kötszer, tű, gyógyszer, elem, cserébe van időpontkérő időpont.
----
valóban ez a fekete leves, de még így is majdnem ingynes (ha lenyeljük a tb-t) és egy mosollyal majdnem mindenhová be lehet jutni (csak ne legyél paraszt)
Megfelel bunkókám?
----
tiszteletben próbálom tartani a válaszod és várom a viszontválaszodat
oktatás: tönkretéve lásd PISA eredmények például, szétvert középfokú oktatás, szétvert szakképzés, forráshiányos felsőoktatás
átlagkereset: V4-ek közül utolsók vagyunk, cserébe már Horvátország is lehagyott minket, és hamarosan Románia utolér, ez aztán az átlagkereset
ügyintézés: Pont ma volt két órás figyelmeztető sztrájk, mert az ügyintézőik kicsit rosszallják a 2008-as béreket, megértem őket. Egyébként tapasztalatom szerint az pont nem változott semmit az elmúlt harminc évben egyformán rossz.
lehetőségek: nyugtatófüggőség, alkoholizmus, alternatíva lehet az öngyilkosság vagy a külföldre költözés nagyon tuti lehetőségek.
egészségügy: tudom az ami megszűnt néhány évvel ezelőtt.
# 14/15 Időpont ma 21:59
"ingyenesen járhat a kölköd bölcsödébe, óvódába, ált. suliba, középsuliba, és ha napi 2 órát képes seggelni, akkor ingyen mehet egyetemre is ösztöndíjjal piacképes tudást szerezni (oké tanulmányi szerződés, de ha lógsz 2 millióval az államnak a suli végén, akkor nyílván kimész egy évre dolgozni és 3 hónap melóból visszafizeted a tartozásodat)"
Igen. Ahol nincs kréta, a lépcsőn kell tesizni, ahol alig pár hete volt érettségi botrány, mert nem gondolkodik a felsővezetés, ahol szénszünetet kell tartani az egyetemeknek, ahol nem szakmai, hanem pártszimpátia alapján neveznek ki igazgatókat...
WOW. Most tényleg ezért kéne örülni? Mellesleg ezek a legtöbb Nyugat-EU-s országban is ingyenesek.
"én többet keresek mint 3-4 éve, a boltban nem lettek sokkal drágábban a cuccok én viszont jóval többet keresek. Biztos hülye vagyok."
Hát hülye vagy, ha szerinted a kormány érdeme az, hogy többet keresel.
"ügyfélkapu, minden számlám neten fizetem. hol volt ilyen pár éve? ezen neked mi lassú?"
A netes befizetés megint nem kormányfüggő. Ügyfélkapu meg évek óta van, nem a fideszkormány érdeme, megint csak. Az egyedüli igazi fejlesztés az adóbevallás volt. 7 év után, hogy kijelentették, hogy söralátét méretű lesz az akkori _következő_ évi.
"de vannak, lásd: majdnem ingyenes színvonalas oktatás"
Mármint talán igyenes, színvonaltalan, idejétmúlt? Mert úgy stimmel.
"(nyugaton hol járhatsz INGYEN iskolába szerinted?!)"
A legtöbb helyen. :-) Skandináv területeken még neked fizetnek, ha egyetemre jársz.
"valóban ez a fekete leves, de még így is majdnem ingynes (ha lenyeljük a tb-t) és egy mosollyal majdnem mindenhová be lehet jutni (csak ne legyél paraszt)"
Most komolyan képes vagy azt mondani, hogy "Legalább ha már belehalsz, ingyen van"? NÓÓÓÓÓÓÓÓÓRMÁLIS???
Erős felütésed ellenére, örülök, hogy a későbbiekben normálisabb hangnemet ütöttél meg, szintén várom válaszod.
nem értek veled egyet és kész.
ide születtünk, ez jutott, itt kell boldogulni, és itt kell elérni azt, hogy ki tudjunk törni ha kell. Nem tudok többet hozzátenni.
# 17/17 Időpont ma 22:30
Tudod, az a baj, hogy ezért tart itt ez az ország. A németek elvesztettek két világháborút, a japánok kaptak két atomot. Mégis, hol a francban tartanak most? És tudod miért? Mert nem azt mondták, hogy "ennyi jutott". Azért jut ennyi, mert ezeket szavazzák meg...
Vak Pali, Vak Pali
mindent lát,
szemüvegen át
lesi a ...
...
nyugati életszínvonalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!