Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok, akik "libsiznek",...

Azok, akik "libsiznek", tisztában vannak vele, hogy tulajdonképpen mi ellen vannak? Hogy milyen elvetemült országunk is lenne, ha a liberalizmus teljesen eltűnne?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 22:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

A valódi liberalizmus a valódi konzervativizmussal együtt működik csak. Szükség van mindkettőre, például Széchenyi és Metternich. Senki sem mondhatja, hogy Széchenyi nem volt konzervatív, pedig liberális volt.

A 71%-os szándékosan csúsztat. Szembeállítja a liberalizmust a konzervativizmussal, mintha ezek egymás ellentettjei lennének. Pedig a régi őrzése nem jelenti az új megvetését. De az, hogy mindenki szabadon tehet bármit, ameddig nem sért mást, szintén nem áll szemben egyikkel sem.

Hiszen attól, hogy ma van laptop, még ugyanúgy olvassuk például Arany Jánost. Attól, hogy van fülhallgató, ugyanúgy hallgatjuk például Bachot. Sőt még Biblia is van fenn az interneten.

Meg aztán hány liberális keresztény ismerősöm van... Akik közt van több-kevesebb konzervatív is.

2017. júl. 15. 16:54
 22/25 anonim ***** válasza:

Azok libsiznek, akik a Kádár-rendszerben benyalták a "hanyatló Nyugat" szöveget. Illetve az libsizik, aki nem tud kínjában mit mondani.

Nyugi, aki libsizik (sőt van aki lipszi-t mond) azt sem tudja mi az hogy liberalizmus sem az hogy konzervatív.

Az SZDSZ főbűne, hogy az ő felelőtlen, uszító, slendrián, belterjes, pesti rétegpárti és ál-értelmiségi mentalitásával sikeresen megutáltatták a liberalizmust ebben az országban. Hozzáteszem, ahogy vérkomcsiból nem lett liberális (lásd SZDSZ), úgy nem lesz jobboldali, konzervatív (lásd FIDESZ).

2017. okt. 31. 19:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Na ebben teljesen igazad van.
2017. okt. 31. 21:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Én alapvetően annak a liberalizmusnak vagyok ellenére,ami már olyan szinten hangoztatja a globalista nézeteket,hogy észre sem veszi,hogy nem toleráns(pedig abban a hitben él) eszközökkel nyúl hozzá azokhoz akik nem támogatják elképzeléseiket,illetve az ultraliberalizmust is elutasítom. Az a baj,hogy egyre inkább elterjdtebb ez a jelenség a "toleráns" liberalisták körében.
2018. jan. 30. 20:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Én liberányokozok is és tisztában vagyok mi ellen teszem. A modern liberalizmus ellen.
2020. dec. 4. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!